Skal utvide skole i Bergen

 
Skal utvide skole i BergenMidtun barneskole skal utvides med 150 . (Ill: Asplan Viak).
Bergen kommune har gitt Veidekke i oppdrag å bygge nytt skolebygg i forbindelse med utvidelsen av Midtun skole på Nesttun i Fana bydel. Kontrakten er en totalentreprise verdt 111 millioner kroner.

Bergen kommune forventer en jevn økning av elevtallet på Midtun barneskole de nærmeste årene, og skolen skal derfor utvides med 150 elevplasser. Veidekke har vunnet konkurransen om å få oppføre tilbygget som blir på 2.540 m2 over fire etasjer. Tilbygget skal kobles på eksisterende bygningsmasse via korridorer i hovedbygget.

- Vi takker så mye for tilliten, og gleder oss til å komme i gang med byggearbeidene. Det å bygge gode skolebygg er noe av det vi liker aller best å gjøre. Det er svært viktig for samfunnet og den oppvoksende generasjon, og i Veidekke har vi solid kompetanse på det å bygge undervisningsbygg i tett samspill med kommune og samarbeidspartnere, sier direktør Ingmar Austevoll i Veidekke storbyregion Bergen i en pressemelding.

Kontrakten mellom Bergen kommune og Veidekke inneholder også flere opsjoner om tilleggsarbeider. Selve byggingen starter opp i løpet av juni måned med ferdigstillelse i fjerde kvartal 2020.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår