Skåler for storordre

 
Skåler for storordre
19.06.12: Alfa Laval leverer miljøteknologi for SEK 60 mill. til russisk vodkaprodusent
19.06.12: Alfa Laval leverer miljøteknologi for SEK 60 mill. til russisk vodkaprodusent
Alfa Laval, en verdensleder innen varmeoverføring, sentrifugalseparasjon og væskehåndtering, har vunnet en ordre om å levere en komplett prosesslinje til en av de største vodkaprodusentene i Russland. Ordreverdien er SEK 60 millioner kroner og leveransen skal skje i løpet av 2013.

Alfa Laval skal levere forskjellige typer utstyr for væskehåndtering, dekantere og fordampere. Kontraktspartner er et av Russlands største vodkadestillerier, som ligger i Tatarstan, en region langs sentrale Volga, Prosesslinjen skal forvandle restprodukter til et biprodukt som brukes som dyrefôr.

- Dette er virkelig en miljøteknologiordre som er direkte relatert til nye lovkrav, ettersom vår løsning faktisk forvandler avfall til et verdifullt biprodukt, forteller VD og konsernsjef Lars Renström i Alfa Laval i en pressemelding. Han legger til at ordren bekrefter Alfa Lavals sterke stilling som leverandør av høykvalitative løsninger i Russland.

Siden mars 2010 er det en føderal lov i Russland for å hindre forurensning fra brenneriene, noe som gjør det obligatorisk for alkoholprodusenter å ta hånd om og behandle sine restprodukter.
comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle