Slik unngår du trykkskader i boligens VVS-installasjoner

 
Slik unngår du trykkskader i boligens VVS-installasjonerBildet: D1 Red er BWTs innovative trykkreduksjonsventil som sørger for at vanntrykket i en bolig eller eiendom holdes konstant på et optimalt nivå – typisk mellom 4 og 5 bar
Vanntrykket i det kommunale vannet ligger normalt mellom 6 og 11 bar. Trykket i en alminnelig bolig skal likevel ikke være mer enn 4-5 bar. Hvorfor er det et problem?

Hvis det er over det anbefalte trykket, risikerer man store trykkskader på diverse vanninstallasjoner i boligen.

Dersom du som VVS-installatør ofte støter på kunder som sliter med dårlig vanntrykk, er løsningen kanskje enklere enn du tror. En trykkreduksjonsventil kan være nøkkelen til en enklere hverdag for både deg og dine kunder. Som ledende innen vannbehandling til både privat og bedrift, kan BWT tilby den perfekte løsning som sikrer et stabilt og sikkert vanntykk.

Løsningen er ganske liten, MEN svært effektiv

D1 Red er BWTs innovative trykkreduksjonsventil som sørger for at vanntrykket i en bolig eller eiendom holdes konstant på et optimalt nivå – typisk mellom 4 og 5 bar. Dette er spesielt viktig da det kommunale vanntrykket ofte er høyere. Med denne enheten kan du unngå problemer som tilstoppede filtre og skader på rør og apparater, noe som er en stor fordel for boligeieren.

Andre fordeler boligeieren kan glede seg til:

  • App styring
  • Stabilt vanntrykk
  • Forlenget levetid på husinstallasjonene
  • Redusert vannforbruk
     

Oppdag alle fordeler i produktdatabladet

Enkel montering og vedlikehold

Installasjonen er enkel, det er også et hvert vedlikehold. Ventilen monteres etter hovedstoppekranen, men før første tappekran. Dette betyr at du enkelt kan installere den i de fleste boliger, uansett om det er på et vaskerom eller lignende rom.

Med den smarte app løsningen, er det mulig å få påminnelse om når filteret i ventilen skal skiftes.

Kom i gang i dag!

Å investere i en D1 Red trykkreduksjonsventil er en win-win for både deg og dine kunder. Du får en enkel, men effektiv løsning på et vanlig problem, og dine kunder får et mer stabilt og pålitelig vanntrykk.

     

Gjør hverdagen lettere for både deg og dine kunder med en trykkreduksjonsventil – få den hos din lokale grossist i dag!

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår