Små luftagenter vokter inneklimaet

 
Små luftagenter vokter inneklimaetBildet: Klasse 6C på Grav skole i Bærum er en av pilotskolene som er med i prosjektet. (Foto: NAAL)
Luftagentene er en kampanje i regi av Norges Astma- og Allergiforbund og har som målsetning å øke kunnskapen om inneklima i læringsmiljø.

Prosjektet er tilrettelagt for 5.-7.trinn og er finansiert av Bufdir. Deltagelsen er gratis for 100 skoleklasser i Norge og lanseres i september 2017.

Prosjektet skal oppleves som en førstehjelp der klassen selv, ved hjelp av egne midler og tiltak, kan bedre eget inneklima til et akseptabelt nivå. Deltagerklassene monterer en luftmåler i klasserommet som sender resultater på CO2, luftfuktighet og temperatur til luftagent.no

Konseptet i prosjektet bygger på elevdeltagelse der klassen måler, forsker og gjennomfører oppgaver knyttet til inneklima og læreplanen. Oppgavene er basert på enkle tiltak som gir økt kunnskap om inneklima som elever og lærere kan ta med seg videre.

Les mer om Luftagentene på Luftagentene.no

Kilde: NAAL

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår