Smart og energieffektivt på Lillestrøm

 
Smart og energieffektivt på LillestrømEaton-teamet klar for Eliaden. (Foto: Eaton)
Eaton er klare for å vise smarte løsninger for energieffektivisering under Eliaden på Lillestrøm.

Fagmessen finner sted på Norges Varemesse på Lillestrøm fra 2. til 5. juni. Arrangementet under banneret "Mulighetenes markedsplass" er det viktigste arrangementet innen elektriske systemer i Norge. Her vil Eaton vise frem et bredt utvalg av sine smarte løsninger for energieffektivitet på stand D02-20, den største på messen.

"Energiovervåking for fremtiden – nye produkter og standarder" er tema for Eatons messestand. Eaton holder i tillegg daglige seminarer om samme emne kl. 12.30 hver dag i Hall E. Seminarene er gratis og åpne for alle, og gir en introduksjon til Eatons xComfort-løsning for trådløs automatisering av boliger. Deltakere vil få innblikk i fremskritt innen energiovervåking og energieffektivitet i næringsbygg og industrielle bruksområder. I tillegg diskuteres løsninger for NEK400, den nye elektriske standarden i Norge når det gjelder minimum sikkerhetskrav for elektriske lavspenningsinstallasjoner.

På årets messe vil Eaton vise frem et bredt utvalg av sitt energieffektive produktutvalg, fra industrielle løsninger til elektriske komponenter til boliger. Utvalget, som omfatter strømkvalitetsprodukter (UPS-enheter), sikringer, boligautomasjon og strømstyringsprodukter, viser hvordan smarte løsninger kan øke energieffektiviteten i bygninger og innen produksjonen.

For globale selskaper samt små og mellomstore bedrifter kan riktig strømstyring også bety kostnadsbesparelser samt bevaring av ressurser. Eatons utvidede xEffect-portefølje tilbyr markedet en komplett og omfattende serie svitsjeutstyr med RCD, MCB og kombinerte RCD/MCB-enheter samt kretsbrytere, tilbehør og dokumentasjon av høy kvalitet fra én enkelt kilde. Dette gjør det mulig å implementere sikre løsninger for strømdistribusjon opp til 1600 A for maskin- og systembygging, skipsverft og den fornybare energisektoren.

For boligbygninger tilbyr Eatons xComfort RF-system trådløs bygningsautomasjon for å gi komfort, trygghet og strømstyring. xComfort-appen til smarttelefoner kan brukes til å styre systemet eksternt fra hvor som helst i verden. I kombinasjon med Eaton xComfort Smart Home Controller gir appen økt komfort og trygghet, samtidig som den hjelper xComfort-brukere å spare strøm. Alle styrefunksjoner for xComfort kan kombineres på en smarttelefon eller et nettbrett, som deretter kan brukes som fjernkontroll for automasjonssystemet i hele bygningen. Brukerne kan også se oppdatert informasjon om uforutsette hendelser som vannlekkasje, et vindu som åpnes eller et sikkerhetssystem som utløses, samt lokale videokamerabilder.

Utstillingen viser også nye sikringer fra Eatons Bussmann-virksomhet. Bussman NH smeltetrådsikringer bruker den nyeste teknologien til å gi best mulig sikringsfunksjon og pålitelig indikasjon. Med en dobbel indikator som kan betjene en mikrobryter for ekstern indikasjon av sikringens tilstand, tilbyr Bussmann en av de mest pålitelige løsningene på markedet. Serien er fullt kompatibel med standardene IEC 60269-1 og 2, har VDE 0636-2 tredjepartsgodkjenning og samsvarer med dimensjonskravene i DIN 43620 for enkel bruk.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår