Smart oppgradering av pickup

 
Smart oppgradering av pickup
Med en robust utformet Hardtop fra Sortimo kan du oppgradere lasteplanet på pickupen din til et alminnelig varerom. Det gir deg full frihet til å bruke lasteplanet som det passer deg best – uansett om du bruker bilen privat eller profesjonelt.

En pickup er designet til å kjøre i vanskelig fremkommelig terreng og under barskt vær, men det du transporterer med på lasteplanet er derimot ikke like godt sikret. Men nå har Sortimo, Europas førende leverandør av bilinnredning, utviklet en serie av robuste Hardtops som hverken går på kompromiss med sikkerhet, funksjonalitet eller design, og som passer til alle slags pickup-modeller på det norske markedet.

- Med en Hardtop er det enkelt å holde utstyr og materialer i sikkerhet mot vind og vær, støv, gjørme og snø, og det som ellers kan virvles opp på lasteplanet. Du oppnår full frihet til å bruke lasteplanet på pickupen din akkurat som det passer deg, forteller daglig leder Ole-Andreas Pettersen fra Sortimo.

- De nye Hardtops er samtidig utformet slik at de følger bilens design og de kan leveres i matchende farger slik at de fremstår som en integrert del av bilen. Du får på denne måten fult ut benyttet deg av mulighetene i pickupen din, fortsetter han.

Flere løsninger for målrettet individuelt behov
Sortimos nye Hardtops lanseres i fire forskjellige modeller med boringsfri monteringsbeslag. Dermed unngår man å få borehull i bilen etter montering og avmontering.

Modellene RS Hardtop og Utility Hardtop er målrettet profesjonelle håndverkere som blant annet stiller høye krav til oppbevaringssikkerhet og plassutnyttelse. Derfor kan de begge enkelt integreres med Sortimos TopSystem som gir enda mer plass i høyden uten å kompromittere sikkerheten under kjøreturen. Taket på Utility Hardtop er dessuten så sterk at den kan bære last på opptil 100 kg i statisk vekt.

- En annen mulighet er å integrere et annet Sortimo innredningssystem som f.eks. Globelyst eller den mobile WorkMo og på denne måten forvandle den profesjonelle pickupen til en terrengkjørende varebil, forklarer Pettersen.

Til friluftsentusiaster og andre som bruker pickup privat og som ønsker å bruke lasteplanet bedre, er modellene Grand Hardtop og S Series Hardtop spesielt godt egnet. Grand Hardtop har en fjernstyrt sentrallås og pop-up sidevinduer som gjør det enkelt å gå tilgang til utstyr på lasteplanet, mens S Series Hardtop leveres med utadslående vinduer. Det er dessuten enkel tilgang via bakluken, og begge modellene er utviklet med fokus på utsøkt design.

- Også her kan løsningene suppleres med originalt Sortimo tilbehør som f.eks. Toolboxes eller en Under-Rail Bedliner som gir ekstra beskyttelse til gulvet på lasteplanet. Det er viktig at innredningen matcher de spesifikke individuelle behov, og vi kan hjelpe til med både råd og inspirasjonen, avslutter Pettersen.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår