Snart duket for VA-Messene 2023

 
Snart duket for VA-Messene 2023Bildet: Stemningsbilde fra VA-Messene 2022. Foto: Odd Borgestrand
VA-MESSENE 2023: I mars reiser Norges ledende VA-leverandører igjen på messe i Kristiansand, Bergen, Oslo og Trondheim for å møte interessenter og vise frem de siste nyhetene på VA markedet.

VA- og VVS produsentene VVP som er arrangør av messen, har også med seg Sjur Tveite på årets runde, daglig leder for Nasjonalt senter for vanninfrastruktur. 

Med utfordringene bransjen står foran skal det nye vannsenteret være et sted for opplæring, forskning, utvikling og utprøving av framtidens vanninfrastruktur, med fokus på ledningsteknologi og etterslep knyttet til investeringer og vedlikehold. 

Sentrale brukere

- VA-infrastruktur og bygg for opplæring, demonstrasjoner og uttesting er nå under etablering på Ås. Det klargjøres for de første leveransene fra senteret over sommeren og vi ser derfor stor nytte i å delta på årets VA messer. Her møter vi sentrale brukere fra kommunene og leverandørsiden, og jeg ser fram til å gi en rykende fersk oppdatering under seminaret, sier Sjur Tveite i en pressemelding.

VA Messene har som målsetning å være en mest mulig komplett messe for de besøkende - derfor åpnet VVP i år også for utstillere som ikke er medlem av VVP. Basal, som også er en betydelig bidragsyter til vannsenteret på Ås, heiv seg raskt med sammen med sine over 20 produsenter og utsalgssteder. 

Basal debuterer

- Det er første gang Basal med sine eiere deltar på VA messene, og vi har mye spennende på gang som vi ønsker å vise frem. På denne arenaen får vi møte både leverandører, samarbeidspartnere, kunder, byggherrer og andre aktører for å diskutere løsninger og konsepter som fremmer trygge, driftssikre og miljøvennlige VA løsninger for fremtiden. Sier Geir Sogge Johnsen, administrerende direktør i Basal.  

Bildet: Geir Sogge Johnsen, administrerende direktør i Basal 

Han trekker også frem at Nasjonalt senter for vanninfrastruktur er et positivt bidrag for å belyse og øke kompetansen på drift og vedlikehold på det betydningsfulle VA nettet vårt. Andre nye utstillere i år er Olimb Rørfornying, KZ handels, Lobe og Holte. Det står også flere seminar med lokal forankring på årets program, herunder fra Drammen kommune, Sweco og Kristiansand kommune. De tar for seg dagsaktuelle tema for bransjen.

UTSTILLERLISTE:

For mer informasjon om program og utstillere, se www.vamessene.no.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår