Sniktitt på neste års nyheter

 
Sniktitt på neste års nyheterMed PORSGRUND Elegant var målet å skape en moderne og tidløs møbelkolleksjon basert på enkelhet, minimalisme og rene linjer.
- Vi kan nesten ikke vente med å vise frem de nye baderomsmøblene fra Porsgrund, som kommer i 2018. Derfor blir det mulig å få en sniktitt på Bygg Reis Deg!

- Vi vet at våre kunder har ønsket seg en ren og klassisk møbelserie, bygd på tradisjonsrik design og kvalitet. Dette har vi jobbet med en stund, og nå er vi klare for å vise frem de rene linjene som blir tilgjengelig på nyåret. Vi har tatt med oss det tradisjonsrike designet videre, og tilført et dryss eleganse, skriver Porsgrund i en pressemelding.

Design som varer
Mange av oss har et møbel som vi ikke vil gi slipp på. Vi blir aldri lei av å kikke på det, og detaljene blir heller ikke umoderne. Vi forelsker oss ofte i designet. Det har også vært målet med nye PORSGRUND Elegant. Vi ville skape en moderne og tidløs møbelkolleksjon basert på enkelhet, minimalisme og rene linjer – som er lett å forelske seg i.

God design varer evig. PORSGRUND Elegant er en kolleksjon for et hvilket som helst baderom og enhver smak. Se mer på vår stand på Bygg Reis Deg 18.- 21. oktober!

- Se utvalget på Bygg Reis Deg På Bygg Reis Deg kan du også se PORSGRUND Glow møbelserie og Showerama 10 dusj-serien. Ta en nærmere kikk på vår populære Rimfree-løsning for toalett, som gir enklere vedlikehold, og veggskåler. Vi viser også et utvalg av tilbehør til våre serier, heter det avslutningsvis i pressemeldingen.

Du finner Porsgrund på felles stand med GEBERIT, nummer B 01-18

PORSGRUND Elegant

  • PORSGRUND Elegant skaper helhet med moderne kombinasjoner og kan kompletteres med romslige overskap og høyskap.
  • PORSGRUND Elegant fås i tre bredder og to dybder og passer inn i alle bad.
  • Tynne møbelservanter i porselen gir badet et lett uttrykk.
  • Serien fås i hvitt.
  • PORSGRUND Elegant blir tilgjengelig fra 1. januar 2018.
comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle