- Snylter på vårt navn og renommé

 
- Snylter på vårt navn og renomméBildet: Dette er bilene til Rørleggervakta i Oslo. Benyttes disse bilene i en utrykning blir det ingen doble gebyrer, lover rørleggermester og daglig leder Jan Urdal.
- Vi opplever det som en stor utfordring at det vi betrakter som en useriøs aktør nærmest har kopiert vårt firmanavn. Til tross for forsøk på dialog har vi ikke lykkes.

Av Odd Borgestrand

Det sier rørleggermester og daglig leder i Rørleggervakta as i Oslo, Jan Urdal. Han er svært positiv til at VVS aktuelt har belyst aktiviteten til Rørleggervakta 24vvs as og dermed gjort flere i bransjen oppmerksom på den spesielle måten å drive virksomhet på.
Navnet Rørleggervakta går igjen i en rekke byer i Norge, og det er dermed flere lokale rørlegger-firmaer som kan bli forvekslet med selskapet som har base på Sotra sør for Bergen.

LES OGSÅ: Svindel eller smart forretningsidé

- Vi ble i fjor sommer oppmerksomme på Rørleggervakta 24vvs, gjennom firmaets markedsføring på Gulesider og 1881. Navn og tjeneste er påfallende likt vårt, noe vi påpekte i en epost til daglig leder i Rørleggervakta 24vvs as, Øystein Helgheim. Vi var tydelig på at det ville bli forvekslinger med oss, samt at han snyltet på vårt navn og renomme. Vi har drevet en seriøs virksomhet siden1977, sier Jan Urdal til VVS aktuelt.
For kunder i privatmarkedet er det lett å forveksle selskapene. Rørleggervakta24 vvs as hevder at de er etablert i alle landets byer, og har også kjøpt annonser på Google slik at dette navnet kommer høyt opp uavhengig av hvor kundene bor rundt om i landet.

- Vi har mange kunder, både private og profesjonelle som har kontaktet oss, og som bekrefter at det eksisterer en forveksling. Vår advokat har prøvd å få til en konstruktiv dialog, men foreløpig ingen nytte. Det er trist for rørleggerfaget og hele bransjen dersom en så useriøs aktør får operere fritt og uten konsekvenser, sier Urdal til slutt.

Rørleggervakta omtaler seg selv på denne måten: «Rørleggervakta as ble etablert i 1977 i Oslo, og selskapets rørleggere betjener Oslo og omegn hele døgnet, hele året. Selskapet ønsker å være en trygg og seriøs rørleggerbedrift for sine kunder, ansatte og leverandører. Selskapet bestreber seg på å holde en høy servicegrad, og har velutstyrte servicebiler med oppdatert varelager. For din trygghet og vår stolthet bruker vi godkjente produkter. Vi er en mesterbedrift, medlem av Rørentreprenørene Norge, Rørkjøp og innehar ansvarsrett»

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår