Software utvikler (.net) - Fredrikstad

 
Software utvikler (.net) - Fredrikstad
Har erfaring med programmering? Og er du kunnskapsrik innen full stack utvikling med lidenskap innen faget? Da kan dette være det neste skrittet i din karriere! Vi søker en nøyaktig og dreven .Net utvikler til vårt kontor i Fredrikstad.

Søknadsfrist: 20 August 2021 - Norway - Sted: Fredrikstad - Business support

BLI EN DEL AV AVDELING FOR INFORMASJONSSYSTEMER I FREDRIKSTAD        
Som utvikler blir du en del av avdeling informasjonssystemer som i dag består av 15 prosjektledere og utviklere. Vi har et trygt og godt arbeidsmiljø. Med et stort spenn i prosjekter både i størrelse, kompleksitet og faglig innhold, får du jobbe med spennende og utfordrende oppgaver sammen med andre dyktige kollegaer. COWI Fredrikstad har mer enn 200 ansatte og vi lokalisert i felles bygg ved Fredrikstad stadion.
 

FÅ UTVIKLET DIN EKSPERTISE GJENNOM VARIERTE OG AMBISIØSE OPPGAVER
I denne stillingen vil du være en del av vårt team av eksperter, og dere vil sammen løse komplekse og interessante oppgaver. Som .net utvikler i COWI vil du få jobbe med utfordrende arbeidsoppgaver på ny teknologi i et spennende arbeidsmiljø.

Til daglig vil du typisk jobbe med følgende oppgaver:

  • .Net utvikling
  • Testing
  • Identifisere og løse nøkkelutfordringer
  • Være deltagende i team som jobber med microservice arkitektur
     

DINE FERDIGHETER. VÅRT TEAM. SAMMEN UTFORMER VI FREMTIDEN.

For å lykkes i denne stillingen mener vi du må være nøyaktig, kontrollert og lærevillig.  Du har gode evner til å bygge tillit og relasjoner, og gode samarbeids- og kommunikasjonsegenskaper. Vi søker deg som er selvstendig og trygg i din faglige rolle, og som har genuin interesse for faget.
Du bør dessuten ha en eller flere av følgende kvalifikasjoner:

  • Primært minst 2-3 års erfaring med programmering
  • Kunnskap OG lidenskap for full stack utvikling, primært Microsoft
  • Stikkord: .NET MVC, .NET CORE, .NET API, C#, Angular, SQL Server, Docker
  • Jobb med avanserte microservice applikasjoner.

HAR DU SPØRSMÅL?

Da kan du ringe Stein Eriksen (Avdelingsleder Informasjonssystemer) på telefon 950 75 220. 

SLIK SØKER DU
Klikk på linken under og fortell hvorfor du er rett person for stillingen. Vi ser gjerne at du sender oss din søknad og CV så snart som mulig, ettersom rekrutteringsprosessen allerede har startet. Søknadsfrist står angitt øverst på siden.


VI TROR PÅ LIKE MULIGHETER
COWI tror på like muligheter for alle ansatte og arbeidssøkere. Ingen skal oppleve å bli diskriminert på bakgrunn av kjønn, kjønnsidentitet eller uttrykk, etnisitet, seksuell legning, religion eller annen tro, funksjonshemning eller alder. COWI overholder lovene og forskriftene om diskriminering på arbeidsplasser i hvert land og by der COWI er lokalisert. Denne policyen gjelder alle ansatte, men også i rekruttering, ansettelse, utplassering, forfremmelse, oppsigelse, flytting, permisjon, kompensasjon og opplæring.


OM COWI

Våre ansatte er vår største ressurs: Det er våre ansatte som gjør prosjektene vellykkede. Hos COWI får du en unik mulighet til å lære av de beste og utvikle potensialet ditt, og du får delta i å forme fremtidens samfunn. Sammen med lederen din utarbeider du en plan for din egen utvikling, og du får muligheten til å bygge på din kompetanse i både lokale og globale prosjekter fra dag til dag. For mer informasjon, besøk www.cowi.no/om-oss 

 

Søk her

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår