Søker entreprenør til provisorisk VVS-anlegg

 
Søker entreprenør til provisorisk VVS-anleggBildet: I første byggetrinn skal det bygges ca. 105.000 m2 sykehus og ca. 25.000 m2 samlet parkering (ett for ansatte og ett for besøkende/pårørende).
AKTUELLE PROSJEKTER: SUS2023 inviterer til konkurranse om levering av provisorisk VVS-anlegg i forbindelse med første byggetrinn nytt universitetssjukehus på Ullandhaug i Stavanger.

Av Bjørn Laberg

Anskaffelsen omfatter provisoriske VVS installasjoner for hele byggeplassen og i hele byggeperioden. Estimert verdi på anskaffelsen er 27 millioner kroner, ekskl. mva.

- Det vil bli avholdt befaring hvor interesserte tilbydere kan delta. På grunn av sitasjonen med Covid-19 vil hvert firma kunne delta med en person, heter det i konkurransebeskrivelsen.

 Konkurransen gjennomføres iht. følgende tentative plan:

Kilder: Byggfakta Live / ByggeNorge / Mercell / SUS2023

Om SUS2023:

• Helse Stavanger HF er prosjekteier og byggherre for nytt universitetssjukehus i Stavanger. Det er etablert en prosjektorganisasjon hos byggherren som skal planlegge og gjennomføre byggetrinn 1 av nytt universitetssjukehus, kalt SUS2023.

• Det nye sykehuset skal bygges på Ullandhaug. Tomten ligger i Stavanger kommune, og er nær nabo til Universitetet i Stavanger. Første byggetrinn skal stå klart til bruk i 2023. Da flyttes alle somatiske senger, akuttfunksjoner og nødvendige støttefunksjoner.

• I første byggetrinn skal det bygges ca. 105.000 m2 sykehus og ca. 25.000 m2 samlet parkering (ett for ansatte og ett for besøkende/pårørende).

 

Jobber du mot prosjektmarkedet og ønsker å komme tidlig inn i prosjektene?

Byggfakta kartlegger alle byggeprosjekter i Norge og viser resultatene via tjenesten Byggfakta Live.


 

Last også ned vår rapport om: De 100 kommunene som har de største prosjektplanene

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår