Søker rådgivertjenester innen VVS- og klimateknikk

 
Søker rådgivertjenester innen VVS- og klimateknikkIllustrasjonsbilde: Getty Images
AKTUELLE PROSJEKTER: Rogaland fylkeskommune inviterer til konkurranse om rammeavtale på rådgivende ingeniørtjenester VVS- og klimateknikk (RIV).

Av Bjørn Laberg

Formålet med rammeavtalen er å sørge for at Rogaland fylkeskommune, gjennom hele kontraktsperioden, har tilgang til bistand fra gode rådgivere med relevant kompetanse til å dekke fylkeskommunens løpende behov for tjenester innen VVS- og klimateknikk (RIV). 

Rådgivende ingeniørtjenester VVS- og klimateknikk (RIV) innen følgende fag er aktuelle:

• rør- og sanitærteknikk
• varme
• ventilasjon
• sprinkler
• kjøling

Litt fra konkurransegrunnlaget:

• Leverandøren skal i hovedsak påta seg å utføre rådgivning i forbindelse med utskifting, rehabilitering, nyanskaffelser og prosjektering. Rådgiver må belage seg på å kunne bistå oppdragsgiver i alle byggeprosjektets faser, fra oppstart til ferdigstillelse og garantioppfølging.

• Oppdraget kan være utredninger, grunnlag for totalentreprisekontrakter eller delte entrepriser. Oppdragsgivers prosjekter er varierende i art, størrelse, kostnad, varighet, entrepriseform, vanskelighetsgrad og krever ressurser med team som har en helhetlig kompetanse.

• Oppdragene kan ha ulike størrelser alt fra mindre justeringer på eksisterende anlegg til større byggeprosjekter som går over flere år.

• Rammeavtalen inndeles i to soner (sone 1 Sør-Rogaland og sone 2 Nord-Rogaland). For hver sone skal det inngås parallelle rammeavtaler med inntil 2 leverandører, forutsatt at det foreligger et tilstrekkelig antall egnede tilbud.

• Leverandørene velger selv hvilke soner de vil levere tilbud på. Det kan leveres tilbud på begge soner. Hver sone regnes som en egen konkurranse i evaluering av tilbudene.

• Estimert volum på rammeavtalen er ca. 16 millioner NOK eksklusiv merverdiavgift i løpet avtaleperioden. Av dette er ca 1/3 i sone nord og 2/3 i sone sør.

Tilbudsfrist: 16. september

Jobber du mot prosjektmarkedet og ønsker å komme tidlig inn i prosjektene?

Byggfakta kartlegger alle byggeprosjekter i Norge og viser resultatene via tjenesten Byggfakta SMART.


 

Last gjerne også ned våre rapporter. Rapportene er basert på data registrert i Byggfakta sin prosjektdatabase. Disse inneholder detaljert informasjon om pågående, planlagte og gjennomførte byggeprosjekter.

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår