Søker totalentreprenør til automasjonsprosjekt

 
Søker totalentreprenør til automasjonsprosjektIllustrasjonsbilde: Getty Images
AKTUELLE PROSJEKTER: Porsgrunn kommune inviterer til konkurranse om totalentreprise på bygningsautomasjon. Prosjektet gjelder tilknytning av ventilasjonsanlegg og elektrisk oppvarmingsanlegg til SD-anlegg.

Av Bjørn Laberg

På Brattås skole skal det installeres SD-anlegg komplett med kabling, TCP IP/bus på styring av varme og ventilasjon. Leveransen skal være med PC og mulighet for fjernstyring.
Leveransen av bygningsautomatisering skal være komplett og omfatte alle funksjoner som utstyrsleverandøren har gjort tilgjengelig i utstyret. 

Litt fra ytelsesbeskrivelsen:

Utstyr som byttes ut og utstyr som ikke lenger er relevant for ny installasjon skal fjernes av entreprenør etter reglene om avfallssortering i kommunen.

SD-anlegget skal:
• Benytte integrert automatikk i aggregatene (Grensesnitt for automasjon er styreskap for aggregat)

• Tilkobles ved bruk av BACnet-protokoll.

• Overføre alle tilgjengelige verdier, alarmer og funksjoner, også toveis, og gi dem samme funksjonalitet i SD-anlegget som i ventilasjonsaggregatets web-grensesnitt.

• Beregne årsgjennomsnittlig varmegjenvinningsgrad i henhold til NS 3031 ut fra loggede verdier for temperatur og vifteffekter. Verdier skal loggføres/lagres hvert 15. minutt.

Rollen som koordinator for grensesnitt mellom bygningsautomatikk og totalentreprenør for ventilasjon påhviler totalentreprenør for automatikk. Arbeidene ønskes igangsatt snarest mulig etter kontraktinngåelse og skal være ferdigstilt senest 31. desember 2021.

Tilbudsfrist: 2. november 2021

 

Jobber du mot prosjektmarkedet og ønsker å komme tidlig inn i prosjektene?

Byggfakta kartlegger alle byggeprosjekter i Norge og viser resultatene via tjenesten Byggfakta SMART.

 

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår