Søker totalentreprenør til svømmeanlegg

 
Søker totalentreprenør til svømmeanleggBildet: Slik kommer det nye svømmeanlegget på Ortun skole til å bli seende ut. Illustrasjon: Norconsult
AKTUELLE PROSJEKTER: Eksisterende svømmehall på Ortun ungdomsskole i Bergen skal rives og erstattes med et nytt badeanlegg.

Av Bjørn Laberg

Svømmebassenget på Ortun skole trenger totalrehabilitering. Det er i hovedsak opprinnelige kvaliteter fra byggeåret 1970. Både det bygningsmessige og bassengtekniske har omfattende behov for oppgradering.

Badeanlegget skal inneholde to basseng med tilhørende funksjoner. Prosjektet inkluderer ikke rehabilitering av selve skolen, men vil omfatte forbedring av dagens trafikksituasjon, universell utforming og atkomstsituasjon. Prosjektet omfatter også tilrettelegging for oppgradering av skolens tekniske anlegg. Prosjektet gjennomføres som en totalentreprise.

Brukerne av badeanlegget er svømmeklubber og skolene i Fyllingsdalen. Det nye badeanlegget blir universelt utformet. Badeanlegget er også prosjektert for å imøtekomme fremtidige endringer. Det kan på sikt kunne tas i bruk som et offentlig badeanlegg for bydelen og kommunen som helhet.

Tilbudsfrist: 31. oktober

(kilde: ByggeNorge / Byggfakta Live / Bergen kommune)

Fakta
Tiltakshaver: Bergen kommune Etat for utbygging
Entrepriseform: Totalentreprise
Bruttoareal: 3727m²
Ferdigstillelse: høsten 2021
Arkitekt: Norconsult AS avd. Bergen
Prosjekteringsgruppe: Norconsult as
Kostnadsprognose: 215 mill. kr
 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår