Søker totalentreprenør til ventilasjonsprosjekt

 
Søker totalentreprenør til ventilasjonsprosjektIllustrasjonsbilde: Getty Images
AKTUELLE PROSJEKTER: På vegne av Porsgrunn kommune inviterer Rejlers Engineering AS til konkurranse om totalentreprise på ventilasjonsprosjekt i kommunale bygg.

Av Bjørn Laberg

Konkurransen gjelder utskifting av seks ventilasjonsaggregater, inkludert alt tilhørende arbeid (komplett leveranse) i tre av Porsgrunn kommunes bygninger.

Litt fra kravspesifikasjonen:

• Som opsjon 1 skal det gis pristilbud på kjølebatterier der tilstrekkelig kjølekapasitet skal leveres til to ventilasjonsaggregat på loft i bygg B. Ventilasjonsaggregatene har pr i dag ikke kjølebatterier. Det er heller ikke lagt rørføringer for dette fra fyrrom, dette vil eventuelt bli del av parallell konkurranse om levering av bergvarmepumpe. Det tas derfor forbehold om at varmepumpen kan levere kjøling.

• Som opsjon 2 skal det gis pristilbud på normbestemt kondensisolering av ventilasjonskanaler til aggregat på loft i bygg B. Tilbyder skal spesifisere hvilke kanalstrekk som omfattes og hvilke kanalstrekk som ikke omfattes av pristilbudet, antall meter kanal skal angis for begge.

• Som opsjon 3 skal det gis pris på å integrere all automatikk i aggregatet for Kjølnes stadion til SD-anlegg med BACnet-protokoll (GK Cloud).

Om de nye ventilasjonsaggregatene:

• Eurovent-sertifiserte filter i filterklasse ePM1 70 % eller bedre,

• lavest mulig SFP-faktor (NS 3031) ved kanaltrykk 600 Pa i hovedkanal (evalueres),

• varmegjenvinner med årsgjennomsnittlig gjenvinningsgrad over 80 % (evalueres),

• best mulig U-verdi for kabinettets yttervegger (evalueres).

• temperaturmåling like før og like etter varmegjenvinner (før vifte) på tilluftsiden, samt like før (etter vifte) og like etter varmegjenvinner på avkastsiden,

• varmebatterier dimensjonert for tur-/returtemperatur 50/35 °C,

• integrert automatikk i form av web-grensesnitt tilknyttet internett, samt BACnetprotokoll mot SD-anlegg. Grensesnitt for BACnet skal være styreskap for aggregat.

• vifter med permanent magnetiserte EC-motorer og trinnløs hastighetsjustering.

• Hvis effektbehovet for viftedrift ikke kan oppnås med én EC-vifte/motor, skal det benyttes flere EC-vifter/motorer i aggregatene.

• På Brevik sykehjem tilknyttes integrert automatikk for begge nye aggregater til eksisterende SD-anlegg (GK Piscada) med full funksjonalitet. Brukergrensesnitt designes sammen med oppdragsgiver.

Tilbudsfrist: 9. april 2021
Verdi: cirka 3 millioner kroner

Jobber du mot prosjektmarkedet og ønsker å komme tidlig inn i prosjektene?

Byggfakta kartlegger alle byggeprosjekter i Norge og viser resultatene via tjenesten Byggfakta SMART.

Last også ned vår rapport: Trendrapport 2020 - Analyse av byggebransjen basert på de ferskeste tallene.

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår