Sortimo tipser om sikker oppbevaring

 
Sortimo tipser om sikker oppbevaringTyverier fra byggeplasser er et stort problem i bransjen. Derfor er det viktig å holde varebilen innbruddsikker, og passe godt på verktøy og utstyr ute på byggeplassen.
Mange velger å oppbevare verktøy, maskiner og forbruksmateriell i varebilen, for å minimere risikoen for å få dem frastjålet på byggeplassen. Men denne metoden kan koste deg dyrt om tyven finner frem.

Derfor er det viktig å holde varebilen innbruddsikker og ikke minst sikre verktøy og dyrt utstyr. Sortimo kommer med tips på hvordan du kan sette en stopper for ubudne gjester.

En undersøkelse gjort av BNL (Byggenæringens Landsforening) viser at en av fem bedrifter i den utførende delen av byggenæringen har blitt rammet av tyveri fra byggeplass siste halvåret i 2019*. Dette fører til økte kostnader til innkjøp av utstyr og sikring av byggeplass. Dette kan også være en medførende faktor til forsinkende prosjekter. Mange velger derfor å oppbevare verktøy, maskiner og forbruksmateriell i varebilen – for å minimere risikoen for å få dem frastjålet på byggeplassen. Men det kan bli en dyr affære hvis tyven kommer seg inn i varebilen din.

- Derfor må du være sikker på at sikkerhetssystemet og låsen på bilen møter kravene som stilles, både når det kommer til bilens eksisterende lås, samt innredningens integrerte lås. Det forteller Country Manager, Ole-Andreas Pettersen i Sortimo Norge, i en pressemelding.

Med sContaineren fra Sortimo kan du enkelt og trygt oppbevare verktøyene dine på byggeplassen. 

Varebilen er et attraktivt mål
Dyrt spesialverktøy, elektrisk verktøy eller elektronikk er ofte det som gjør varebilen til et attraktivt mål for tyvene. Og i tillegg til pengene du taper på erstatning samt det du måtte legge ut ved eventuell reparasjon av skader på bilen, så kan du i tillegg tape penger på tapt arbeidsfortjeneste og arbeidstid, samt selvrisiko. Derfor er det viktig at du investerer i et fornuftig sikkerhetssystem, samtidig som du tenker over hvor du parkerer bilen din.

- Å oppbevare dyre verktøy og maskiner i bilen er generelt tryggere enn å ha dem på en åpen byggeplass. For å komme inn i bilen kreves det tyngre og mer avansert verktøy som resulterer i mye støy – som profesjonelle tyver selvfølgelig ønsker å unngå. Men dessverre ser vi mange innbrudd i varebiler, og det skjer oftere enn man forventer. Derfor er det viktig at du er oppmerksom på hvor du parkerer varebilen din. I tillegg er det fornuftig å investere litt ekstra i et godt sikkerhetssystem. Hos Sortimo har vi produkter i alle prisklasser som sikrer bilen mot tyver. Dette inkluderer både fysiske, mekaniske og elektroniske sikkerhetsløsninger. Og så fungerer våre integrerte låser uavhengig av bilens eksisterende lås. Det betyr at hvis det eksempelvis er svakheter i sentrallåssystemet så er det ikke til fordel for tyvene, sier Pettersen

Sikker oppbevaring på plass
Om du ønsker å ha verktøyene dine på byggeplassen finnes det løsninger for å oppbevare dem sikkert. Det kan du blant annet gjøre gjennom å låse dem inn i mobile lagerbokser som eksempelvis en verktøycontainer.

- Med Sortimos sContainer kan du tilpasse låsen etter dine behov for sikkerhet. Det gjør det enkelt å velge mellom tre låser: en hengelås, et sylinderlås eller en elektronisk lås som betyr at du slipper å huske på de fysiske nøklene. Slik er det enkelt og sikkert å oppbevare det du trenger på byggeplassen, og du slipper unødvendige turer frem og tilbake til varebilen, avslutter Ole-Andreas.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår