Spennende kompetanseplaner for VB

 
Spennende kompetanseplaner for VBBildet: Leder av VBs Ressursgruppe for Kompetanse og IT, Marie Christine Sanner, gleder seg til å presentere nye og spennende kompetanseprogrammer og aktiviteter for VBs medlemsbedrifter på nyåret.
- Vårt kompetanseprogram for 2020 vil det overgå det meste av det vi har presentert hittil.

Det sier Marie Christine Sanner, prosjektansvarlig for rørleggerkjeden VBs kompetanse-, HMS og kvalitetsprogram, i en pressemelding.

- Mens rørbransjen generelt legger opp til en omfattende debatt om bransjens status i dag, samt ruste seg for nye krav til kompetanse, digitalisering, nytt regelverk og teknologisk utvikling, har VB gjennom VB Kompetansesenter tilbudt kompetanseprogrammer til VB-bedriftene i mer enn et tiår allerede, sier hun.

Under bedriftens kick-off i Stavanger nylig, ble planene for 2020 og den videre strategien frem mot 2025, presentert for VBs Ressursgruppe for Kompetanse og IT. Denne gruppen består av representanter for de fem regionene VB har delt landet i, og fungerer som høringsinstans for hvilke aktiviteter og kompetansehevende tiltak VB skal satse på.

– Jeg kan love spennende tider for alle innen VB-kjeden, når det gjelder å følge med i det som skjer av nye ting i vår bransje. Vi har hatt et omfattende program så langt i 2019 for alt fra lærlinger, traineer, utførende rørleggere og prosjektledere til ledere, og tilbakemeldingene har vært særdeles gode. Vårt mål er at våre medlemsbedrifter og deres ansatte skal ha tilgang til den beste kompetanse som er å oppdrive, og dermed ligge i forkant av utviklingen i bransjen. Dette vil bidra til å økkonkurransekraften og ikke minst lønnsomheten for den enkelte bedrift, sier Sanner.

Uten å røpe for mye detaljer om VBs strategiske planer fremover, legger Marie Christine Sanner ikke skjul på at VBs hårete mål er å bli «best i klassen». Dette gjelder på alle plan i organisasjonen.
- VB har vært, og er, en banebryter på dette området gjennom utviklingen av vårt eget kvalitetssikringsverktøy VB Smart. Dette er i stadig utvikling, og får stadig nye bruksområder, takket være innspill fra våre brukere over hele landet. Så langt er det 75 prosent av våre medlemsbedrifter som har tatt VB Smart i bruk i sin bedrift. Dette for å øke kvaliteten ved å sikre at jobben utføres riktig første gangen, tilfredsstiller gjeldende lovkrav til kvalitetssikring, dokumentasjon og sporbarhet, sier Sanner.

Hun forteller videre at VB stadig arbeider for at VB-bedriftene skal ha det beste tilbudet på kompetanse og lover flere nye spennende programmer og aktiviteter i 2020. ­
– Vi gleder oss til å presentere nyhetene på nyåret, som jeg er sikker på vil bidra til at de ansatte i VB vil bli enda bedre rigget til å møte utviklingen i bransjen og tilfredsstille fremtidige krav, sier Marie Christine Sanner avslutningsvis i pressemeldingen.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår