Spennende og kaotisk for Linn Bad

 
Spennende og kaotisk for Linn BadBildet: Administrerende direktør i Linn Bad, Ragnhild Å. Larsen
Administrerende direktør i Linn Bad, Ragnhild Å. Larsen, bekrefter at Korona-året 2020 har vært et spennende år på mange måter.

Av Odd Borgestrand

- Vi hadde en forsiktig og kaotisk start i mars og april. Etter det har det bare tatt helt av. Den største utfordringen for oss har vært leveringskapasiteten. Vi kunne ikke forutse at markedet plutselig etterspurte våre varer i så stor grad. Da fabrikkene til flere av våre leverandører i Italia, Polen og Østen ble stengt ned, medførte det selvsagt store forsinkelser på leveranser inn til oss.

Båttransporten stoppet også delvis opp en periode, og jeg må innrømme at 2020 har vært et krevende og utfordrende år på mange måter. Samtidig er det jo et luksusproblem at våre varer er blitt så sterkt etterspurt, også i prosjektmarkedet. Vi har tydeligvis truffet riktig både på produkt og pris, og jeg tror det er totalpakken vi vinner på, sier Larsen. 

- Vi ser at den norske forbrukeren nå er opptatt av å kjøpe norske produkter, og jeg tror det er en av grunnene til at Linn Bad har opplevd så sterk omsetningsvekst denne høsten. Det er fortsatt enkeltforbrukerne som er det største markedet for Linn Bad, men selskapet har registrert en betydelig økning i prosjektmarkedet.

En av de store utfordringene for selskapet er nå å skaffe nok folk både i produksjonen og administrasjonen. Vik i Sogn er ei lita bygd med 2.600 innbyggere, men har et allsidig næringsliv som kjemper om gode medarbeidere, understreker hun.
Ragnhild Å. Larsen er spent på investeringsviljen framover.

- 2020 har vært et godt år, med en betydelig omsetningsøkning. Selskapet signert nye avtaler med flere store aktører i landet, og er godt fornøyd med å være blant topp tre i alle de store markedsundersøkelsene innen bad. Det er et godt grunnlag å ta med seg inn i det nye året, sier Linn-direktøren.  

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår