Sporbar innovasjon fra ABAX

 
Sporbar innovasjon fra ABAXIllustrasjonsbilde
VVS-dagene 2016: - ABAX har mange spennende nyheter som lanseres de neste måndene. Disse kommer selvfølgelig også til å bli viet stor fokus på VVS-dagene, sier Gisle Andreassen, Partner Account Manager i ABAX AS.

Av Bjørn Laberg

ABAX er en ledende aktør innen utvikling og levering av elektroniske kjørebøker.

– Markedet for elektroniske kjørebøker og tilhørende utstyr fortsetter å vokse. Nye skatteregler i 2016 som har gjort flere av produktene lovpålagte, har bidratt til godt salg. ABAX har ytterligere befestet sin posisjon som markedsleder og fortsetter veksten, også utenfor Norge. Vi har nå tatt norsk teknologi med til Kina og åpnet opp kontor der i august, sier Andreassen til VVS aktuelt.

I følge Andreassen kommer ABAX blant annet  til å promotere ABAX Mini, en svært liten sporingsenhet for verktøy og utstyr.

– På Lillestrøm vil vi også presentere ABAX Worker, som er en ordrestyring for de som jobber i felten. Denne vil komme i bransjetilpassede versjoner, og innbefatte absolutt alt av relevans. Også HMS og timeregistrering, sier Gisle Andreassen i ABAX.

ABAX AS kan du treffe på stand nr. C04-16

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår