Stammebytte på gang i et borettslag?

 
Stammebytte på gang i et borettslag?
Ta en titt på det laveste gulvsluket på markedet.

I forbindelse med bytte av stamme skiftes alltid gulvsluket på badet, men dette kan noen ganger begrense valget av gulvsluksløsning på grunn av installasjons plassen. Den finske gulvsluksprodusenten Vieser har svart på utfordringen ved å introdusere det ekstra lave gulvsluket Vieser One på markedet.

Gulvsluket er kompatibel med både Viesers tradisjonelle rister og designrister. For eksempel kan du nå velge det populære Vieser Line linjesluket for gamle bad takket være det nye lave gulvsluket.

Vieser One ekstra lavt gulvsluk sammen med Vieser Line tilbyr markedets laveste linje gulvsluksløsning.

Viesers utvalg av effektive, funksjonelle og lettinstallerte gulvsluk er komplettert med markedets laveste gulvsluk. Ettersom alle Vieser gulvsluk og rister passer sammen, kan beboeren fritt velge stil og utseende på gulvsluket.

- I følge Viesers salgssjef Per Arild Alfheim beregnes etterspørsel og behovene i bygge markedet å være sterkt fokusert på renoveringer, spesielt utskifting av stammen, i nær fremtid. På grunn av dette ønsket vi å bringe en gulvbrønn til markedet som kan møte kravene til spesielt lave installasjoner.

Den ekstra lave brønnen er bare 69 mm høy, men til tross for sin kompakte størrelse har den en kapasitet på hele 1,2 liter per sekund. Takket være den effektive flyten er den egnet for både dusj- og badekartilkoblinger.

Fordelene med det ekstra lave Vieser One gulvsluket fremheves i mellomgulvs konstruksjoner, hvor det foretrekkes en tynn påstøp på toppen av platen, eller hvor rørlegging på annen måte er utfordrende.

Det muliggjør blant annet montering av markedets laveste lineære gulvsluk med sidekobling, med en totalhøyde på 90 mm til rå gulvflate.

Det er støtteben tilgjengelig for sluket som gjør installasjonen veldig enkel.

Vieser tilbyr en tiårs systemgaranti for sine gulvslukprodukter.

– Vieser har hele tiden forsøkt å løse problemer og svare på kundenes behov. Vi lytter nøye til tilbakemeldinger og ideer fra feltet – fra fagfolk som designer våtrom og installerer sluk. På den annen side ønsker vi også å imøtekomme ønskene til sluttkundene våre, sier administrerende direktør i Vieser Annika Jyllilä-Vertigans.

Den ekstra lave Vieser One-sluket har en innovativ vannlås løsning med silikonmembran, som er holdbar og pålitelig under forskjellige temperaturer og forhold. Vannlåsens tradisjonelle vannrom er erstattet av en lufttett membranvannlås som åpnes når vannet renner og lukkes når strømmen stopper, og hindrer at kloakkgasser kommer inn i rommet.

Membranvannlåsen er meget hygienisk, da den ikke samler opp smuss, men skitten fjernes med vannstrømmen. Om nødvendig kan vannlåsen også løftes ut og rengjøres. Membranvannlåsen er stillegående i bruk, og den egner seg også utmerket for rom der uttørking av en tradisjonell vannlås vil forårsake ubehagelig lukt.

Ønsker du mer informasjon?

Velkommen til å kontakte oss på Vieser!

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår