Stein Trygsland blir ny styreleder i Hallingplast

 
Stein Trygsland blir ny styreleder i HallingplastBildet: Stein Trygsland (t.v.) tar over stafettpinnen fra Jan Andreas Sannem som ny styreleder i Hallingplast. Foto: Hallingplast
NYTT OM NAVN: Stein Trygsland tiltrer rollen som styreleder i Hallingplast. Han tar over stafettpinnen fra Jan Andreas Sannem som har vært selskapets styreleder i over 17 år.

Hallingplast produserer plastrør av høy kvalitet i Ål i Hallingdal. Produktene brukes innenfor vann og avløp, energi og telekom, olje og gass, samt fiskeoppdrett. 

Kvalitet, innovasjon og sirkulære løsninger

Trygsland har over 25 års ledererfaring fra flere industribedrifter. Nå ser han frem mot å videreutvikle Hallingplast. 
– Jeg er ydmyk og glad over å få et så viktig verv i en så fantastisk bedrift som Hallingplast, sier Trygsland. 

Han forteller at han har fulgt selskapet lenge, og er imponert over plastrørprodusentens evne til å innovere frem spesialprodukter som gir merverdi til kundene.
– Det skal vi fortsette med. Kvalitet, innovasjon og sirkulære løsninger er viktige knagger i det videre arbeidet, fortsetter Trygsland.

Han peker på at Hallingplast i år åpner et nytt produksjonsanlegg for rørmaterialer i plast som årlig vil resirkulere 10 000 tonn plast. Den nye fabrikken har en prislapp på 100 millioner kroner og får førsteklasses produksjonsutstyr og et eget laboratorium for produktutvikling og kvalitetstesting.

– Jeg ser frem til å lytte til ansatte, kunder og samarbeidspartnere for å få innspill til hvordan vi kan fortsette å utvikle selskapet, sier Trygsland – og retter en stor takk til eierne av Hallingplast for tilliten.

– Et norsk industrieventyr

Avtroppende styreleder Jan Andreas Sannem forteller at Hallingplast har vært hans hjertebarn siden han startet som styreleder i 2008. Han er sikker på at Trygsland er rett person for jobben.
– Jeg har sterke og varme følelser for Hallingplast, men forlater vervet med ro om at Stein er den rette til å ta over for meg. Han kan faget og har strategi- og ledelseskompetansen som kreves for å håndtere aktivitetene i selskapet, sier Sannem.

Han ser tilbake med stolthet på utviklingen selskapet har hatt de siste 17 årene. Om lag 100 ansatte har kommet til og omsetningen er mangedoblet i perioden.

– Jeg har vært styreleder i 30 forskjellige industribedrifter, men ingen som Hallingplast. Hallingplast er et norsk industrieventyr. Selskapet har hatt en enorm vekst og ekspandert ut i verden fra Hallingdal. Nøkkelen har vært dyktige mennesker som har stått på og skapt unike produkter som løser reelle behov i bransjen. Et godt eksempel på dette er ferdig-vektede undervannsledninger som skaper store gevinster i utbyggingen av infrastruktur, sier Sannem.

Han retter en stor takk til alle ansatte, ledelsen, styret, kunder, samarbeidspartnere, samt Hol og Ål kommune for godt samarbeid gjennom mange år. 

Om Hallingplast:

Hallingplast er en av Nordens største og mest moderne produsenter av rørsystemer i plast. Bedriften er en heleid norsk familiebedrift, lokalisert i Hallingdal. Spennvidden på produktene er stor, med hovedvekt på rør til vann- og avløp, olje- og gass, merder til fiskeoppdrettsnæringen, spesialrør til bensinstasjoner og ferdig vektede rør til undervannsledninger.

Les mer på https://www.hallingplast.no/ 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår