Stig Rath til Multiconsult Østfold

 
Stig Rath til Multiconsult ØstfoldBildet: Stig Rath bilr kuldeteknisk rådgiver i Multiconsult Østfold
Kundene i klima-/komfort og varmepumpemarkedet etterspør langsiktige og bærekraftige løsninger som aldri før, og Multiconsult Østfold satser ved å ansette Stig Rath som kuldeteknisk rådgiver på fagområdet kuldeanlegg/varmepumper og klimavennlige kuldemedier.

- Multiconsult Østfold er kjent for et godt og flerfaglig arbeidsmiljø med mange spennende oppdrag, så her kommer jeg garantert til å trives, sier Stig Rath.

Han kommer fra jobb som selvstendig rådgiver på kuldeanlegg og varmepumper med spisskompetanse på regelverk, standarder og beste praksis. Stig Rath har bred erfaring fra de fleste typer kuldemedier og kuldeanlegg/varmepumper, men har de siste årene spesialisert seg på anlegg med klimavennlige kuldemedier.

- Teknologiskiftet til klimavennlige kuldemedier og først og fremst propan har utløst et behov for mer kunnskap om regelverk hos byggherrer. Dette er noe av det Multiconsult Østfold nå kan tilby, fortsetter Stig Rath

Rath er komitéleder for Standard Norge komité 033 Bygningers varme- og kjøleanlegg, og nasjonal ekspert i europeisk standardiseringsarbeid for kulde- og varmepumpebransjen. Både standardiseringsarbeid og rådgivning, risikovurdering, 3.partskontroll og kurs vil være tjenester Stig vil levere fra Multiconsult Østfold, og både gamle og nye kunder ønskes velkommen til å ta kontakt.

Stig Rath tiltrer stillingen 1. februar.
 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår