Stor interesse for rullende utstyrscontainer

 
Stor interesse for rullende utstyrscontainerBildet: ORSY Mobil-hengeren er en fleksibel utstyrscontainer på hjul man enkelt kan transportere og trekke med mindre service- og håndverker biler. Her er det mye å spare samtidig som man øker effektiviteten, forteller divisjonsleder Paul Inge Sætheren, Würth.
Würth lanserte den rullende utstyrscontaineren ORSY Mobil på Bygg Reis Deg i fjor, et drøyt halvår senere er et 30-talls enheter på plass og i full vigør ute hos kunder.

De fleste håndverkerne velger leasing, da får de en komplett henger med Würth innredning og verktøy, inkludert forsikring mot brann og tyveri, på en og samme faktura.

- Det er stor etterspørsel i markedet etter ORSY Mobil, og tilbakemeldingene vi har fått ifra våre kunder har vært utelukkende positive, bekrefter divisjonsleder Paul Inge Sætheren hos Würth i en pressemelding.
Han er heller ikke overrasket over at de fleste ber om tilbud på leasing, siden dette har vist seg å være gunstig.

Gunstig pakkeløsning
- Dette er rimelig og forutsigbart for våre kunder. Man slipper å ta av egenkapitalen når firmaet bygges opp eller utvider aktiviteten, forteller Sætheren.
Selve hengeren leveres ferdig med hvite plater på sidene. Det er god plass for logoen til håndverkerbedriften. Nederst står det alltid Würth.
- Vi subsidierer for å holde salgsprisen nede. Hengeren leveres komplett med draglås, doble dører bak og kjørebroer. Det er godt lys i tak. Den leveres med to fastmonterte reoler – og verktøy etter ønske. Også verktøyet kan bakes inn i leasingprisen, sier han.

Mye å spare
Sætheren kommer med et eksempel. Driver man med eneboligproduksjon med fire lag kan regnestykket bli veldig gunstig.
- Har du en vanlig utstyrscontainer som flyttes 1 gang i måneden, ja så er det billigere å lease rullende utstyrscontainer komplett med verktøy, innredning og forsikring fra Würth. Da kan man også bruke mindre bil til å trekke hengeren, forklarer Sætheren.
To modeller
Würth har to modeller på programmet, Versjon 20 er identisk med 10 – bortsett fra at den leveres med full bilinnredning med plass til ORSY verktøykofferter og arbeidsbenk. Forventet leveringstid er 4 uker.

Tekniske data for ORSY Mobil hengeren er som følger:

-2000 kg totalvekt
-1300 kg nyttelast
-700 kg egenvekt
-11m3
-Lengde 288cm
-Bredde 194cm
-Høyde 200cm

Modell 1
-Hengeren kommer levert med hvite plater på sidene med plass til kundens logo, men med Würth logo nederst.
-Hengeren leveres med standard oppsett:
-Draglås
-2 stk. kjørebroer.
-Doble dører.
-2 stk cargo skinner for feste av strammebånd.
-Lys i tak med automatsikring og utvendig inntak.
-2 stk stikkontakter.
-2 stk fastmonterte reoler på sidene (bredde x dybde x høyde = 90cm x 50cm x180cm)

Modell 2

Er, i tillegg original Würth bilinnredning, forberedt for å kunne klikke på plass verktøy- og utstyrskofferter.
 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår