Stora Inneklimapriset til SmartFront

 
Stora Inneklimapriset til SmartFrontBildet: Stefan Forsberg, administrerende direktør SmartFront, med synlig bevis på at bedriften har vunnet det gjeve "Store Inneklimapriset"
NORDBYGG 2022: SmartFront er vinneren av den 21. utgaven av Stora Inneklimatpriset for sin metode for oppgradering av fasader, ventilasjon og vinduer på eksisterende bygg.

Av Bjørn Laberg

Vinner av "Stora Inneklimatpriset" ble offentliggjort i går hos Nordbygg i Stockholm. SmartFront vant prisen med begrunnelse:

«Som vinneren av 2021 Grand Indoor Climate Award, har juryen nominert SmartFront AB for utviklingen av Smartfront-metoden; en metode som innebærer en helhetlig tilnærming i forbindelse med renovering og oppgradering av fasader, ventilasjon og vinduer på eksisterende eiendommer. Metoden er basert på en innovativ kombinasjon av utprøvde produkter og nytenkning med geniale detaljløsninger.

Renoveringen kan gjennomføres med minimale forstyrrelser for beboerne. Metoden har potensial til å bidra til effektiv renovering av millionprogrammets bygårder, med betydelige forbedringer av inneklima og energieffektivitet. Fasaderenoveringen eliminerer risikoen for kalde yttervegger om vinteren og konverteringen til FTX ventilasjon gjør at tilluften filtreres og tempereres. Et grønt og behagelig inneklima er innen rekkevidde hele året.»

Den store inneklimaprisen ble etablert i 2001 av Slussen Building Services, Swedish Ventilation, Swedish Energy and Environmental Technology Association og Swedish Refrigeration Technology Association. Den store inneklimaprisen - deles ut til en bedrift eller organisasjon innen inneklima, energi og VVS, som har utviklet et betydelig produkt, tjeneste eller metodikk med gode muligheter for å komme godt med.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår