Storfornøyd med verdens nordligste VA-messe

 
Storfornøyd med verdens nordligste VA-messeBildet: Fra VA Tour`s arrangement i Tromsø onsdag, hvor Isiflo var en av utstillerne som fikk nok å gjøre.
Verdens nordligste VA-messe har nå blitt gjennomført. Det er andre utgave av VA Tour Norge som i år holdes i Tromsø og Bodø, og kan sammenfattes med en rekke fornøyde utstillere og besøkende, fullsatte seminarer og et stort kunnskapsutbytte.

Aldri noensinne har en så omfattende VA-messe blitt arrangert på så nordlige breddegrader.

Premieren av turneen ble avholdt i fjor på fire steder i den sørlige delen av Norge – Stavanger, Oslo, Bergen og Trondheim – men i år var det klart for at Nord-Norge skulle få besøk av landets ledende leverandører av VA-produkter og VA-tjenester.

- Det har vært en veldig vellykket beslutning å komme til Nord-Norge. Besøkende på VA Tour verdsetter i høy grad at vi kommer til dem og gir dem muligheten til å enkelt ta del i alle nyheter og all kunnskap som våre medlemmer kan tilby. Vi har fått en fantastisk positiv respons, og alle ønsker at vi vender tilbake med VA Touren, sier Bjarne Haugland, daglig leder i VA- og VVS-produsentene VVP i en pressemelding.

- Besøkende på Touren hadde muligheten til å ta del i mengder av nye produkter og produktdemonstrasjoner, samt å lytte til et variert og aktuelt seminarprogram. Mange av gjestene ble der i flere timer og anså dagen som en svært god anledning til å utvikle sin kompetanse, sier Haugland.

Cirka 250 besøkende, utstillere og talere deltok på de to messene på VA Tour Norge 2019. Seminarprogrammet bestod av emner som bl.a. lekkasjesøk, instrumentering, sikkerhet i vannkummer, miljø og digital teknologi i ledningsnettet, avløpsrensing og 3D-prosjektering. Se hele programmet her>>
 
- VA Tour som konsept har blitt en stor suksess, sier Björn Delin, daglig leder på BraMässor, som sammen med VA- og VVS-produsentene VVP arrangerer Touren. – Selve ideen med å ta Norges ledende VA-foretak på en Tour gjennom Norge for å treffe sine kunder har vært ettertraktet, og kombinasjonen utstilling/seminarer har vært svært populær. Nå skal vi sette oss ned for å planlegge hvilke steder som skal få besøk av Touren i 2020, sier Delin avslutningsvis.

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår