Stort rehabiliteringsprosjekt for Bravida og Oras

 
Stort rehabiliteringsprosjekt for Bravida og OrasBildet: Som en del av prosjektet har Bravida også lagt 1.000 meter med fjernvarmerør, samt ventiler og deler, under bakken.
Bravida jobber i disse dager med rehabilitering av lav- og høyblokker på Fjell i Drammen. Prosjektet innebærer å skifte ut alle radiatorer og ventiler som knyttes opp med LOGSTOR fjernvarmerør, som skal tilføre varme til leilighetene.

- Dette er og har vært et spennende prosjekt å følge fra leverandørsiden. Vi har underveis i prosjektet hatt en god dialog med Bravida, og sammen har vi funnet løsninger som både er kostnadsmessig riktig, men også tidsbesparende, sier Tom Jacob van Garderen i SGP Armatec i en pressemelding.

- Totalt skal SGP Armatec levere 6.200 stk. Stelrad radiatorer med radiatorventiler og termostater til over 1600 leiligheter fordelt på 28 stk. blokker på Fjell i Drammen. I tillegg leveres det 10.000 stk. SGP kuleventiler og 3.000 stk. Oventrop/SGP innreguleringsventiler, sier van Garderen.

- For å kunne ta i bruk radiatorene er beboerne helt avhengige av fjernvarme fra eksternt anlegg. Som en del av prosjektet har Bravida også lagt 1.000 meter med fjernvarmerør, samt ventiler og deler, under bakken som strekker seg fra et flisanlegg på Fjell og til blokkene. Flisen som blir brukt fraktes til Drammen i store containere ved jevne mellomrom, sier van Garderen avslutningsvis i pressemeldingen.
 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår