- Støtt Vann for Livet!

 
- Støtt Vann for Livet!Illustrasjonsbilde
- VVP har besluttet å avslutte året med å gi en gave til prosjektet Vann for Livet. Vi oppfordrer medlemmer og samarbeidspartnere i vannbransjen om å støtte opp om dette prosjektet, i regi av Norges Røde Kors.

Av Bjørn Laberg

Det sier daglig leder i VA- og VVS produsentene (VVP), Bjarne Haugland.

- Målet med prosjektet er å samle inn mest mulig penger for å finansiere vannprosjekter i ulike deler av verden. I Norge er vann like selvfølgelig som luft. Det kommer ut av et rør i veggen uten at vi behøver å anstrenge oss det minste. Men slik er det ikke overalt. Mer enn 700 millioner mennesker mangler tilgang til rent vann. Det er også grunnen til at 6000 mennesker dør hver eneste dag, de fleste av dem barn, sier Haugland, som håper resten av vannbransjen kjenner sin besøkelsestid, og støtter denne viktige saken.

En annen måte å støtte prosjektet på, er å melde seg på Vannmarsjen 2016. I fellesskap med samarbeidspartnerne Dytt og Vannklyngen ønsker Vann for livet og Røde Kors å markere Verdens vanndag 2016 sammen med næringslivet.

Vannmarsjen er en kombinert aktivitet- og innsamlingskampanje. Hvert skritt de ansatte tar er et bidrag fra bedriften til Vann for Livet og Røde Kors sitt arbeid for å skaffe mennesker tilgang til rent vann og forbedre sanitære forhold. Bedriften som har gått lengst, vinner et foredrag av presidenten i Røde Kors, Sven Mollekleiv, og får utdelt Vannmarsjens vandrepokal.

Mer om Vannmarsjen og påmelding

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår