Studietur til München og omegn

 
Studietur til München og omegnill.Shutterstock
Fra 16.-19. april arrangerer Norsk-Tysk Handelskammer i samarbeid med det tyske nærings- og energidepartementet en studiereise om solenergi til Tyskland. Temaer for reisen er solenergi for private, offentlige og næringsbygg samt innovative produkter og systemløsninger med fokus på bruk av solenergi.

Reisen går til München og omegn, hvor mange teknologileverandører innenfor for solenergianlegg og relaterte systemløsninger er lokalisert. I tillegg finnes det mange spennende solenergi-prosjekter i området. Delstaten Bayern har stor betydning for den fornybare strømproduksjonen i Tyskland   – hvert tredje solenergianlegg er faktisk lokalisert her.

Reisen varer i 3,5 dager (inkludert reisetid) hvorav 3 dager er med program. Programmet er støttet av det tyske næringsdepartementet og deltakerne betaler kun for egne reisekostnader til og fra München samt overnatting.

Reisen retter seg mot interesse- og bransjeorganisasjoner, offentlige etater og myndigheter, kommuner og fylkeskommuner samt innovative bedrifter innenfor energi- og varmeforsyning.

Påmeldingsfrist: 5. mars. Antall plasser er begrenset.

Et detaljert program med mer praktisk informasjon og påmeldingsskjema finner du her.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Messeguiden

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår