Sturla Magnus er nytt styremedlem i GK

 
Sturla Magnus er nytt styremedlem i GKBildet: Sturla Magnus
Sturla Magnus (50) er valgt inn som nytt medlem av konsernstyret i GK Gruppen.

Magnus er konserndirektør i Aker Solutions, med ansvar for nybygg til olje- og gassindustri globalt, samt for verft og anlegg. Han bringer med seg betydelig erfaring og kompetanse fra prosjektbasert virksomhet.

Magnus er utdannet sivilingeniør fra Norges Miljø- og biovitenskapelige universitet (NMBU), og har mer enn 20 års erfaring fra byggenæringen og internasjonal olje- og gassindustri. Han har bakgrunn fra store byggeprosjekter og ulike lederstillinger i Skanska, Kværner, Aker Marine Contractors og AF-Gruppen.

- Sturla har solid kompetanse og er en erfaren leder med god innsikt i risikostyring i prosjektbasert virksomhet, både fra bygg- og anleggsnæringen og fra offshorevirksomhet. Jeg er glad for å få han med på laget, sier styreleder i GK, John-Erik Karlsen.

- GK er et spennende selskap med en solid historie og tydelige ambisjoner for fremtiden. Jeg ser frem til å bidra med min erfaring og kompetanse inn i GK-styrets arbeid, sier Sturla Magnus.

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår