Styrker kompetansen på sprinkler

 
Styrker kompetansen på sprinklerBildet: Stian Schjerve
FLOW Trøndelag VVS har ansatt Stian Schjerve i stillingen som sprinkleransvarlig.

Der han får ansvaret for prosjektering, kontroll og utvikling av sprinkler anlegg i alle faser, samt at han blir prosjektleder på enkelte større og mindre prosjekter.

Stian Schjerve er utdannet rørlegger, FG 900 sertifisert, samt bedriftsøkonomi gjennom folkeuniversitetet. Han kommer fra stillingen som prosjektleder i Sweco Trondheim. Der han hadde fagansvar for sprinkler.

- I tråd med vår vekststrategi styrker vi vår avdeling ytterligere med at vi får inn spesialkompetanse på sprinkler. Derfor er vi meget stolt av å få Stian med på laget. Stian startet hos oss 02.Juni, sier Greif Sæther, daglig leder i FLOW Trøndelag VVS AS, i en pressemelding.

Sæther sier videre at FLOW Trøndelag VVS ser store muligheter på drift og vedlikehold innen område sprinkler.

- Det å kunne ha egen ESS godkjent kontrollør er noe våre kunder har etterspurt lenge. Vi har også signert flere større prosjekter både på Rør og Klima i den siste tiden og der.er det viktig for oss å ha egen kompetanse på dette etterspurte område. Stian vil gjennom interne rutiner i vårt styringssystem ISO 9001-2015 og gjennom FLOW Akademiet bli opplært i FLOW STANDARD, sier Sæther avslutningsvis

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår