Subway 3.0 – et baderom for livet

 
Subway 3.0 – et baderom for livetSubway 3.0 fra Villeroy & Boch
Det er der vi begynner og avslutter dagen: på baderommet. Det er der vi gjør oss klar hver morgen og roer ned hver kveld, og der vi finner tid til oss selv og familien.

Bærekraftig, holdbart, vakkert og smart
Kort sagt er baderommet et av de viktigste rommene i hjemmet. Ingen baderomsserie gjenspeiler dette bedre enn Subway fra Villeroy & Boch. Den moderniserte Subway 3.0 har gjort det populære familiebadet klart for fremtiden – med det patentanmeldte toalettet TwistFlush som sparer vann ved hver spyling, holdbare materialer, smarte funksjoner og et tidløst vakkert utseende. Resultatet er et baderom som varer – og som kan nytes – veldig lenge.

Servanter for enhver smak
Subway 3.0 servanter defineres av et nett, moderne design med rette, kantete linjer. Tynne vegger, smale kanter og en liten radius på innsiden gir sanitærproduktene et delikat utseende. De funksjonelle aspektene kommer i tillegg: de dype bassengene og vide sidehyllene er veldig brukervennlige, og den tynne ytterkanten gir et behagelig visuelt inntrykk. Et av kjennetegnene til baderomsserien er det avlange overløpshullet som stilfullt avrunder designet. Serien har mange valgmuligheter: fra den lille håndservanten, som også er tilgjengelig i hjørneversjon, til servanter i alle slags størrelser, både enkle og doble.

Alt på sin plass
Baderomsmøbler skaper et koselig inntrykk, har praktisk oppbevaringsplass og holder alt pent og ryddig – og ser i beste fall så bra ut at de forvandler hele baderommet til en oase av velvære. De nye møblene fra serien Subway 3.0 oppfyller disse kravene med innvendige fronter, tynne vegger, åpne hylleelementer og håndtaksprofiler i full lengde. De enkle fargene hvit glatt, hvit matt og vulkan sort passer perfekt i et tidløst interiør, de dempede fargetonene taupe og kasjmir grå imponerer med sin naturlige stil, og marineblå og grafitt tilfører en trendy sjarm til baderommet. Dessuten bidrar møblene med varm treeffekt fra Arizona eik, Nordisk eik, Kansas eik og Stone eik til en behagelig atmosfære på baderommet. Du kan sette ditt eget særpreg med håndtakene, som er tilgjengelige i aluminium og vulkan sort og kan kombineres med forskjellige fargekombinasjoner og overflater. Håndtakene er i tillegg tilgjengelige i vanlige farger unntatt hvitt, noe som bidrar til at de lakkerte møblene harmonerer ton-i-ton. Møbelserien består av servantskap, veggskap, høyskap, åpne speilhyller og en skjenk. Belegget som beskytter mot fingeravtrykk, gjør det enkelt å holde overflatene rene.

Smarte lys og nye speil
Servantområdet kompletteres av et opplyst speil som alltid gir deg riktig lys uansett tid på døgnet – perfekt funksjon og stemning. Subway 3.0 har rettkantede speil i forskjellige størrelser og to runde speil med hvit eller sort matt aluminiumsramme. Det allsidige, dimbare LED-lyset kan slås av og på via en berøringssensor eller kobles til et standard smarthussystem med et ZigBee®-sett (solgt separat). Servantskapene kan også utstyres med skuff- og bunnbelysning og til og med ettermonteres med ZigBee® for å integrere dem i et smarthus.

Ergonomiske badekar garanterer ro og avslapning
Et baderom for livet fortjener det beste av materialer. Badekarene i Subway 3.0-serien er laget av Quaryl® av høy kvalitet. De inneholder mer enn 60 prosent kvarts – noe som resulterer i ripebestandige og fargefaste kar. Badekarene omfavner, med en ryggstøtte som har tynne kanter på bare 10 mm og et avlangt overløpshull, kolleksjonens typiske stilelementer og passer sømløst inn i baderommets interiør. Den ergonomisk formede ryggstøtten gir en komfortabel sitteposisjon og en behagelig hodestilling. Karet kan også oppgraderes med en annen funksjon som tilbyr mer komfort – det nye SilentFlow-systemet for tapping av vann i badekaret. Vannet renner inn i karet fra en stjerneformet åpning i bunnen, slik at du ikke blir forstyrret av irriterende lyder når du forbereder et deilig, avslappende bad.

*Husholdning med fire personer, sammenlignet med standard 6-liters spyling. Gjennomsnittlig bruk: 5 x per dag / per person, basert på data fra Umweltbundesamt Deutschland (tysk miljøbyrå).

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår