Swegon CASA er nå Eurovent-sertifisert

 
Swegon CASA er nå Eurovent-sertifisert
Etterspørselen etter boligventilasjonsaggregat har økt enormt i hele Europa de siste årene. Samtidig har mange nye produkter og produsenter dukket opp på markedet.

For å sikre at ytelsesverdiene/sammenlignbare data som aggregatprodusentene presenterer er korrekt, er Eurovent-sertifisering tatt i bruk i bransjen. Ikke minst for å sikre forbrukernes trygghet. Sertifiseringen garanterer at ytelsesverdiene og energiforbruket for godkjente aggregat er målt iht. til europeiske standarder og at de er testet i testlaboratorier som er godkjent av Eurovent.

Alle Swegon CASA ventilasjonsaggregat er nå Eurovent-sertifisert.
Alle Swegons CASA-aggregater er Eurovent-sertifisert i testlaboratoriet VVT Expert Services, lokalisert i Finland. Det er det eneste testlaboratoriet i Norden som er godkjent av Eurovent (ECC). Takket være Eurovent Certified Performance-sertifikatet kan du stole på at ytelsesverdien og energieffektiviteten hos Swegon CASA ventilasjonsaggregat er i henhold til europeiske standarder!

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår