Swegon kjøper Klimax AS

 
Swegon kjøper Klimax ASBildet: Hannu Saastamoinen, administrerende direktør i Swegon.
Swegon kjøper Klimax AS, en ledende leverandør innen kjøle- og varmeløsninger til godt inneklima i Norge.

Swegon Group AB har kjøpt Klimax AS, en ledende leverandør av kjøle- og varmeprodukter for inneklima i Norge.

- Vi er i dag ledende innen ventilasjon i Norge. Med et tillegg av varme- og kjøleløsninger vil vi kunne tilby våre kunder et fullt produktspekter for inneklima, sier Hannu Saastamoinen, konsernsjef i Swegon Group, i en pressemelding.

- Vårt spekter av HVAC produkter og systemer kombinert med våre tjenester gjør oss unike i Europa. Klimax vil bidra med kompetanse innen kjøling og oppvarming, og et sterkt kundefokus. Oppkjøpet gir oss en plattform å vokse videre på, og vi vil tilby Swegons varme- og kjøleprodukter ved å benytte Klimax regionale kontorer i Norge, sier han.

- Vi er glade for å gå sammen med Swegon, en sterk merkevare i ventilasjonsbransjen i Norge og med et langsiktig perspektiv. Det er veldig god match hvor vi har et felles fokus på å levere gode løsninger for det beste inneklima. Vi gleder oss til fortsatt vekst og å utvikle organisasjonen vår som en del av Swegon Group, sier Stig Erik Gunnarsrud, adm. dir. i Klimax.

Klimax ble grunnlagt i 2001 og har 12 ansatte ved 6 avdelinger, Hamar, Oslo, Moss, Haugesund, Stavanger og Bergen. Omsetningen i 2018 var ca. 66 millioner kroner.

Swegon Group, heleid av Investment AB Latour og notert på Stockholmsbørsen, er markedsleder innen energieffektive produkter og løsninger for ventilasjon og inneklima. Swegon har datterselskaper i 16 land og distributører over hele verden og 16 produksjonsanlegg i Europa, Nord-Amerika og India. Selskapet sysselsetter mer enn 2400 ansatte, og omsetningen i 2018 overgikk 5 milliarder SEK.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår