Swegon lanserer Geyser Sky

 
Swegon lanserer Geyser Sky
Swegon lanserer nå Geyser Sky, en ny propan varmepumpe som er optimalisert for høy temperatur.

Swegon lanserte i 2021 det nye flaggskipet Titan Sky med Propan R290 som arbeidsmedium. Nå kommer oppfølgeren.

- Titan Sky har vært en stor suksess for Swegon i Norge. Som ventet ble dette vårt flaggskip innen kjølemaskiner og varmepumper. Vi er nå stolte av å ta et nytt steg i retningen naturlige medier og utvider sortimentet vårt videre med Geyser Sky, en ny varmepumpe med det naturlige kuldemediet propan. Denne varmepumpen er optimalisert for høy temperatur og kan bli en direkte erstatning for olje- og gasskjel, sier Sveinung Byre fra Swegon i en pressemelding.

- Maskinen kan levere helt opp til 78°C turvann og hele 60°C helt ned til -20° omgivende. Vi har stor tro på denne for det norske markedet. Geyser Sky leveres med inverter scroll kompressor og er optimalisert med lavt fotavtrykk og ekstra god støyisolering, noe som gjør at den passer godt i de fleste prosjekter. Maskinen er selvsagt Eurovent-godkjent, understreker Byre.

Valg av kuldemedium i Geyser Sky er propan, optimalisert for varmepumpedrift. 

- Geyser Sky setter en ny standard for et marked hvor det er få alternative maskiner i dag. Vi tror at denne maskinen, med alle valg og muligheter, vil være svært gunstig for norske forhold, sier Byre avslutningsvis i pressemeldingen.

Fakta:

- Kuldemedium Propan -R290

- Inverter scroll kompressor

- Eurovent sertifisert

- Produserer varmt vann opp til 78°C

- 3 modeller, kapasitet 20-30kW

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår