Swegon lanserer ny miljøvennlig varmepumpe med propan

 
Swegon lanserer ny miljøvennlig varmepumpe med propanBildet: Swegon er nå på markedet med Titan Sky, en miljøvennlig varmepumpe med propan.
Swegon lanserte nylig Zeta Sky med R32 og R454, og nå utvides produktspekteret med Titan Sky, en miljøvennlig varmepumpe med propan.

- Vi er stolte av, og har ventet på, å presentere den nye varmepumpen som vi sammen med fabrikken har jobbet med å få frem det siste året. Vi har stor tro på denne i markedet vårt i Norge og ser allerede at Titan Sky vil ta en stor del av salget hvor vi i dag selger maskiner med andre kuldemedier, sier Sveinung Byre fra Swegon i en pressemelding.

- Propan er et gunstig kuldemedium for klima og varmepumpe-markedet, og vi tror vår nye maskin vil være et svært godt valg for eksisterende og nye kunder i hele Norge. Jeg må trekke frem at det igjennom hele utviklingen har vært et tett samarbeid mellom fabrikken og oss i Norge. Maskinen er selvsagt Eurovent- godkjent. Dette er vi stolte av og tror markedet er klar for produktet vårt, sier Sveinung Byre videre.

Swegon har tatt et klart valg med å utvikle produkter for fremtidens krav. Titan Sky er det nyeste tilskuddet i produktporteføljen, og bruker Propan som kuldemedium. Etter to års forskning og utvikling, og utallige timer med laboratorietester og feltprøving av prototyper, lanserer Swegon nå produktet som representerer det ultimate uttrykket for vår kunnskap. En varmepumpe som kombinerer både effektivitet og bærekraft, gjennom en svært høy sesongeffektivitet (SCOP) med bruk av inverterteknologi kombinert med bruk av propan-R290 naturgass, som har et ubetydelig miljøavtrykk.

- Titan Sky er en av de mest bærekraftige varmepumpene på markedet, og etablerer en ny referanseindeks når det gjelder den laveste TEWI (Total Equivalent Warming Impact) for varmepumper for kommersielle applikasjoner, med Eurovent-sertifisert ytelse og som overholder Ecodesign-standarden, mener Byre.

Fakta:
• Høyeffektiv med det naturlig kuldemediumet propan
• Inverter stempelkompressor som gir høy effektfaktor ved del- og full last
• Varmepumpen går fra 30 til 200 kW
• Kan levere varmt vann opp til 62°C
• Fungerer ned til -20°C ute temperatur
• 9 ulike modeller
• Eurovent-godkjent
• Utviklet for det Skandinaviske markedet

Swegon er en ledende produsent av luftbehandlingsaggregater, klimateknisk utstyr, produkter for inneklima, kjøling og akustikk til alle typer bygg. Swegon AS er teknisk totalleverandør innen ventilasjon og dekker i tillegg til egenprodusert, kanal- og montasjeprodukter og laboratorieventilasjon. Swegon har avdelinger i Oslo, Hamar, Stavanger, Haugesund, Bergen, Trondheim, Bodø og Tromsø. Swegon AB inngår i det børsnoterte Latour-konsernet og har over 2600 ansatte i Europa, Nord-Amerika og Asia. Konsernet omsatte for ca. 5,6 milliarder SEK i 2020. I Norge er Swegon ca. 100 ansatte.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår