Swegon til topps - igjen

 
Swegon til topps - igjenBildet: Stolte representanter for Swegon: Mikael Börjesson, Kalle Silén, Christoffer Lindström, Robert Kristiansson, Jan Risén og Kenth Granljung. Foto: Elise Florman
Swegon er vinner av «Stora Inneklimatpriset» – for tredje gang.

Swegon vinner prisenmed WISE – et innovativt system for behovsstyrt ventilasjon. Prisen ble delt ut 16. mai på Münchenbryggeriet i Stockholm. Prisutdeler var Annika Christensson, enhetssjef for Helse og Bygg i Boverket. Kenth Granljung, Vice President Sales Northern Europe & Group Marketing, tok i mot prisen på vegne av Swegon.

- WISE er det første systemet i bransjen som styrer ventilasjon, varme og kjøling via trådløs radiokommunikasjon. Systemet er utviklet for å gjøre byggeprosessens alle faser så enkle som mulig, gjennom rask idriftsetting, smidig installasjon, enkel ombygging og lønnsom forvaltning, heter det i en pressemelding fra Swegon.

- Vi er svært glade og stolte over å ha vunnet denne gjeve prisen, enda en gang. Det viser at Swegon er en innovativ bedrift, og helt i forkant innen ventilasjon og inneklima, sier Hannu Saastamoinen, administrerende direktør i Swegon Group. 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår