Synlig del av VVS-bransjen inn i VVP

 
Synlig del av VVS-bransjen inn i VVPBildet: Daglig leder Erik Olstad i Optima Bad, er godt fornøyd med avtalen som er inngått. Foto: Odd Borgestrand
Sju representanter for de synlige VVS-leverandørene går nå inn i VA- og VVS-produsentene, VVP, og dermed har foreningen rundet 50 medlemmer og en omsetning på nærmere ni milliarder kroner

Av Odd Borgestrand

De sju VVS-leverandørene er Linn Bad, Optima Bad, Tapwell, Scala Bad, Viking Bad, Korsbakken Bad, og INR, Iconic Nordic Rooms.

- Med disse på laget blir den synlige delen av bransjen innen VVS tydeligere også i vår forening, og dette har vært en målbevisst jobb for oss, sier daglig leder i VVP, Bjarne Haugland til VVS-aktuelt.
Han er stolt over at VVP nå har rundet 50 medlemmer, men opplyser at flere er på vei inn.

De sju VVS-leverandørene som nå er tatt opp som medlemmer har forhandlet med VVP som en samlet gruppe, og daglig leder Erik Olstad i Optima Bad, er godt fornøyd med avtalen som er inngått.

- Vi mener tiden nå var moden for at vårt VVS-segment ble en del av VVP. Det er ingen grunn til å ha to foreninger som jobber for det samme. Vi håper uttrykket «sammen er vi sterke» kan bli en realitet, og nå er det opp til oss å bli synlig både innad i VVP og utad mot ulike aktører og kundegrupper. Vi ønsker å bli aktive medlemmer i foreningen. VVP har hatt et sterkt fokus på tekniske løsninger og med oss på laget blir fokuset utvidet, sier Olstad.

- Vi har vært en forening med en administrasjon basert på frivillighet og dugnad, men nå blir det en profesjonalisering med en ansatt daglig leder i Bjarne Haugland. Det ser vi fram til, og vi ønsker å sparre med de andre i foreningen. Det er alltid positivt at flere kan bidra med innspill til beste for bransjen vår, sier Olstad.
VVP avholder sin generalforsamling 15.juni i Oslo
 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår