Synliggjør mangel på læreplasser

 
Synliggjør mangel på læreplasserKuldelærere på stand, fra venstre: Thomas Nilsson, Dan Åge Stillerud, Gunnar Hansen, Vegard Veel og Thomas Bergersen
VKEs læreplassjeger Thomas Bergersen og kuldelærerne stilte på NKF kjølemøte i Stavanger for å synliggjøre mangelen på læreplasser for kulde- og varmepumpebransjen.

Mange kulde- og varmepumpebedrifter er bevisste på sitt samfunnsansvar ved at de tar inn og lærer opp ungdommer slik at de kan ta et fagbrev i kuldefaget. VKE mener at flere bedrifter kan påta seg oppgaven med å være lærebedrift, og støttet i den forbindelse kuldelærernes forening FOK når de ville stå på stand under NKF kjølemøte i Stavanger.

Kuldelærer Otto Alvestad organiserte det hele.

– Vi kuldelærere jobber for at din bedrift skal få best mulig rekruttering av ny og viktig arbeidskraft. Hjelp ungdommene, ta samfunnsansvar og ansett en lærling i Kulde- og varmepumpefaget du også, sier han.

Kilde: VKE

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår