Systemair oppgraderer Geniox-plattformen

 
Systemair oppgraderer Geniox-plattformenBildet: Nye størrelsesoptimaliserte modeller av Geniox for enkel inntransport.
Systemair introduserer nå muligheten for eksterne funksjoner med Geniox. Dette gjør det mulig å minimere lengden på både seksjonene og det ferdige Geniox-aggregatet.

- Geniox er et fremtidsrettet ventilasjonsaggregat som har vært foretrukket for sin enkle installasjon, med alle funksjoner innlemmet i én fabrikkferdig pakkeløsning. For noen prosjekter er imidlertid tilgjengelig plass i teknisk rom svært begrenset, og kompakthet blir av større betydning enn integrerte funksjoner. For å gi våre kunder den beste mulige løsningen i alle prosjekter, introduserer vi nå muligheten for eksterne funksjoner med Geniox. Dette gjør det mulig å minimere lengden på både seksjonene og det ferdige Geniox-aggregatet, sier Amund Ona Gjul, markedssjef i Systemair, som har deltatt i utviklingsprosjektet.

 - Med vår siste oppdatering blir Geniox det ideelle valget for prosjekter som krever kompakthet og enkel inntransport. Ved å flytte spjeld, batteri og automatikktavle ut av aggregatet, kan lengden på seksjonene reduseres til et minimum. Resultatet er markedsledende kompakthet, og et Geniox-aggregat klar for installasjon i selv de mest plassbegrensede rehabiliteringsprosjekter. I tillegg byr vi på en enkel løsning på det gamle, praktiske problemet med å få aggregatet frem til installasjonsstedet, sier Gjul.

I både nybygg og rehabiliteringsprosjekter kan byggeplasslogistikk og fysiske begrensninger komplisere forflytning og inntransport av store komponenter. Dette kan resultere i mindre enn ønsket kapasitet, kompromisser mht. energieffektivitet og behov for kompliserte og kostbare demonterings- og remonteringsoperasjoner. Med de nye størrelsesoptimaliserte modellene av Geniox kan aggregatseksjonene trilles direkte inn gjennom en standard døråpning, uten behov for demontering og remontering. 

- Det er fremdeles enkelt å velge riktig aggregat ved hjelp av SystemairCAD, optimalisert for det aktuelle prosjektet. Gode BIM-verktøy gjør Geniox enkel å detaljprosjektere. Den robuste aggregatkapslingen er lik for alle varianter, det samme er alle nøkkelkomponenter. Systemair Access er tilgjengelig for alle varianter og sikrer enkel og problemfri oppstart, konfigurering og integrasjon mot SD-anlegg. Med Geniox byr vi altså på en komplett løsning som hjelper deg å nå dine mål fra konsept til ferdigstillelse, sier Gjul avslutningsvis i pressemeldingen.

Bildet: Integrerte funksjoner eller markedsledende kompakthet med Geniox

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår