T.M. Rør går inn i VB-kjeden

 
T.M. Rør går inn i VB-kjedenBildet: VB T.M. Rør er godt synlige på Øvrevoll Galoppbane på Jar. Daglig leder Tom Marius Wilhelmsen viser stolt fram sitt nye VB-banner sammen med Kristoffer Adde, regionsansvarlig i Øst.
Trygge arbeidsplasser og trygghet for sine kunder, var en av grunnene til at T.M. Rør AS i Bærum valgte å bli en del av VB-kjeden.

– Vi ønsker å være synlige og være i front når markedet endrer seg så hurtig som det gjør. Derfor var VB-kjeden et naturlig valg for vår lille firemanns-bedrift, sier daglig leder, Tom Marius Wilhelmsen, i en pressemelding.

Galopp
T.M. Rør AS holder til i selveste Øvrevoll Galoppbane på Jar, og Wilhelmsen har god utsikt til hester i galopp ute på banen.
– Ja, det er mye godt arbeid som følger med hester, men det er ikke der vi har vår hovedbeskjeftigelse, ler Wilhelmsen.

Etter å ha tatt svennebrev i 1992, startet han opp sitt nåværende T.M. Rør AS i 2007. To år senere kunne han ansette sin første medarbeider. Nå teller bedriften til sammen fire personer, men Wilhelmsen har ingen ambisjoner om at bedriftens hans skal vokse særlig mer.

Være oppdatert
– Vi har hele tiden hatt nok å gjøre, og vi har faste kunder som stoler på vår kompetanse og leveringsdyktighet. Nå konsentrerer vi oss først og fremst på å holde oss oppdatert med utviklingen, blant annet med bruk av det digitale kvalitetssikringssystemet VB Smart. Dette forenkler arbeidsprosessene, og gjør den enkelte medarbeider i stand til å ta selvstendige avgjørelser med tanke på løsninger og pris, samt at det forenkler mitt administrative arbeid. I tillegg har vi fått nye oppdaterte hjemmesider som gjør oss lett synlig i markedet med de tjenester vi kan tilby, sier en fornøyd Tor Marius Wilhelmsen i T.M. Rør AS.

Fakta: T.M. Rør AS

* Tilholdssted: Øvrevoll Galoppbane, Jar

* Ansatte: Fire personer

* VB-medlem fra april 2019

* Utfører jobber i Akershus, Oslo og deler av Buskerud.

* Alt innen rehabilitering, oppussing av bad, serviceoppdrag, sanitær og varmeanlegg i nybygg, vannbåren gulvvarme, installasjon og service på varmepumper.

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår