T-Rør åpner ny avdeling og vinner prestisjeprosjekt

 
T-Rør åpner ny avdeling og vinner prestisjeprosjektBildet: -Vi har levert rørleggertjenester i Steinkjerområdet i lang tid, nå er vi på utkikk er nye dyktige kollegaer til vår avdeling i Sjøfartsgata 3 i Steinkjer, sier avdelingsleder Magnus Ekker.
T-Rør AS åpner ny avdeling på Steinkjer og har blitt valgt som rørentreprenør for prestisjeprosjektet Fylkets Hus i Steinkjer.

T-Rør AS er en av de ledende rørleggerbedriftene i Innherred med 20 ansatte.

- Vi er glade for å kunngjøre at vi åpner en ny avdeling på Steinkjer. Dette vil gi kundene enda bedre tilgang til høykvalitets rørleggerarbeid og profesjonelle tjenester i regionen, sier daglig leder Håvard Martin Noem

Prestisjefylt prosjekt

T-Rør AS har blitt valgt som rørentreprenør for prestisjeprosjektet Fylkets Hus i Steinkjer. Prosjektet er et miljøsertifisert kontorbygg i åtte etasjer som skal huse Trøndelag fylkeskommune. 

LES OGSÅ: Veidekke bygger Fylkets Hus

- Vi er stolte av å ha blitt valgt som rørentreprenør for et så stort og prestisjefylt prosjekt som Fylkets Hus. Muligheten til å bidra til et så viktig og miljøsertifisert byggeprosjekt er svært spennende. Vi ser frem til å jobbe med Veidekke/ Grande Entreprenør og de andre entreprenørene på prosjektet, fortsetter Noem.

Jakter nye kollegaer

T-Rør AS har mange års erfaring i bransjen og leverer pålitelige tjenester til sine kunder. Deres ekspertteam av rørleggere er klare til å håndtere alt fra prosjekt, drift og vedlikehold av sanitær-, varme-, kjøle- og sprinkleranlegg. Kontaktpersoner for den nye avdelingen på Steinkjer er avdelingsleder Magnus Ekker og daglig leder i T-Rør Håvard Martin Noem. 

- Vi har levert rørleggertjenester i Steinkjerområdet i lang tid, nå er vi på utkikk er nye dyktige kollegaer til vår avdeling i Sjøfartsgata 3 i Steinkjer, sier avdelingsleder Magnus Ekker. 

Bildet: : T-Rør AS utenfor den nye avdelingen i Steinkjer

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår