Takk og priser fra Norsk Vann

 
Takk og priser fra Norsk VannBildet: Thomes Trømborg ble tydelig overrasket og glad over å bli tildelt Norsk Vanns pris for mest aktive person i vannbransjen de siste to årene. Foto: Odd Borgestrand
Norsk Vann vet sette pris på dyktige vannbransje-ambassadører, og under årskonferansemiddagen ble det velfortjente priser til Thomes Trømborg fra NRV/NRA, Vestfold Vann IKS, Tromsø kommune og Arendal kommune

 Av Odd Borgestrand

Det var en meget rørt leder for Nedre Romerike Vannverk og Nedre Romerike Avløpsselskap, Thomes Trømborg som mottok Norsk Vanns pris for mest aktive person de siste to årene.
Direktør i Norsk Vann, Toril Hofshagen,sto for prisutdelingen og sa at årets prisvinner har markert seg som en aktiv og positiv person, både i utviklingen av egne selskaper og i regional og nasjonal sammenheng i regi av Norsk Vann. 
 
- Han har vært en ressurs på en rekke satsingsområder som vannbransjens kommunikasjonsarbeid, innen rekruttering, utdanning og kursutvikling, HMS og utviklingsprosesser. Han har også vært sentral i det nye studiet i beredskap og krisehåndtering som tilbys fra i høst. Thomes har neppe ordet nei i sitt vokabular, sa Hofshagen, til en tydelig overrasket prisvinner.
 
Omdømmeprisen
Vestfold Vann IKS vant årets omdømmepris for sitt engasjement med skolebesøk, markering av Verdens Vanndag, en rekke lunsjmøter i fylket for å informere om sitt arbeid og for å ha sin egen vann-cafè. Vestfold Vann IKS har også markert sitt 50 års jubileum på en aktiv måte ved å fremme sitt produkt og bidratt til at alle samfunnslag har lært mer om vann som ressurs og næringsmiddel.
 
Bærekraftprisen
At Tromsø kommune ble tildelt årets bærekraftpris falt i ekstra god jord siden årskonferansen i år er lagt til Tromsø. Kommunen har gjennom flere år jobbet helhetlig med bærekraft innen for alle bærekraftdimensjoner, - økonomisk, sosialt og miljømessig. 
«Tromsø kommune har utmerket seg gjennom å innføre flere tiltak innen energisparing og energiproduksjon. Flere av de ansatte i kommunen har bidratt aktivt til utvikling av bransjens bærekraft gjennom raust å dele av sin kunnskap og erfaring», heter det i juryens begrunnelse.
 
Mest aktive organisasjon
Dette er en tradisjonsrik pris i Norsk Vann sammenheng. Den er delt ut hvert andre år siden 1991 og gikk i år til Arendal kommune. Kommunen har bidratt ekstraordinært i forbindelse med Arendalsuka, som er arrangert hvert år siden 2012. Kommunen har bidratt til å sette vann på dagsorden i sitt samarbeid med Norsk Vann. 
- Standen til Norsk Vann har vært den mest besøkte av alle, og i år ble det delt ut 14.460 rosa vannflasker med nytappet kranvann. Flaskene ble brukt aktivt til å praie politikere og andre til en prat om dagsaktuelle vanntemaer, forklarte Hofshagen. 
«Arendal kommune bidrar entusiastisk og med store ressurser hvert år for å gjøre vannbransjen til en synlig aktør under arrangementet», het det i juryens begrunnelse.
 
 
comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår