Takk, takk, takk!

 
Takk, takk, takk!Bildet: Erik Lilleby (Foto: Bjørn Laberg)
Hei alle kunder, kollegaer, bransjekollegaer, og alle andre jeg har møtt på min vei opp og ned.

Av Erik Lilleby, Roth Nordic

Hvordan titulerer man et «avskjedsbrev, takk- for -meg -brev, eller…?» Jeg liker ingen av delene, så jeg sier takk, takk, takk og tusen takk!

Som dere nå forstår, avslutter jeg denne karriere etter cirka 38 år i bransjen. Ikke fordi jeg har blitt for gammel, eller gammel nok, men fordi det er på tide å gå videre. Livet er i utgangspunktet så kort at man må finne/gjøre plass til alt det andre man har lyst til, samt gjøre de rette valg, eller starte en ny karriere. Jeg har noen punkter igjen på min «Bucket list», så da må jeg ta neste skritt NÅ.

Min tid i VVS bransjen har vært et «eventyr», med milepel etter milepel. Jeg kan ikke skrive et helt «reisebrev», det blir for langt og kjedelig for deg, så det blir en revy.  Jeg vil bare kort nevne de arbeidsgivere som har bidratt til at det alltid har vært gøy å gå på jobb, samt de som har gitt meg en fair sjanse.
Jeg er jo faktisk utdannet elektroingeniør, så det hele startet hos NEBB på Skøyen, mens jeg tok teknisk utdannelse på kveldstid, for cirka 38 år siden. Ble noen år hos Gustav A. Ring AS på Kjelsås i Oslo. Var ikke lenge der, og begynte hos Stäfa Controll System på Lilletorget i Oslo. Senere flyttet vi til Hasle. Deretter begynte jeg hos Norges største ventilasjonsentreprenør Alfsen og Gunderson AS på Helsfyr. De hadde blant annet agenturet på TA sin varmeautomatikk og SD anlegg, så da havnet jeg plutselig litt over i VVS bransjen.

AG mistet agenturet på TA etter hvert og TA sin virksomheten ble slått sammen med slik vi i dag kjenner TA. Og vi etablerte oss ved Sinsenkrysset, rett over gaten for der Syberg VVS en gang var. Så fortsatte moroa… Vanvittig mye hyggelige mennesker og en flott bransje. Noen år hos LK, samt «på andre siden av bordet» i to år, da jeg etablerte Jørstad AS sin avdeling i Oslo.

Jeg har jo hele tiden drevet med salg og markedsføring, så det ble en del reising på meg, nærmere 20 år på veien. Men, jeg gikk nok litt på «akkord» med min funksjonshemming, så jeg måtte roe ned reisinga litt for om lag 12 år siden. Da «satte» jeg meg i rullestol, noe som gjorde at livet endret seg veldig til det positive. Fra den dagen av, har jeg alltid ment at det å gå er oppskrytt!

Jeg har mange å takke, så alle dere som kjenner meg, ta til dere stor takk og klem! Som de fleste andre som tar en «pause» mellom karrierene, skal jeg nå bli livskonsulent, med PC`n på fanget på terrassen i min leilighet i Spania. Når jeg er hjemme i Norge, skal jeg fortsette som brukerkonsulent på Cato-senteret og Sunnaas HF. Utenfor min profesjonelle næring, har jeg i flere år vært engasjert mot brukergrupper og personer i min egen situasjon.

Og så til slutt, vil jeg takke alle mine arbeidsgivere som har gitt meg, som funksjonshemmet, muligheten til og ha et verdig og likeverdig arbeid. Jeg vil spesielt takke Roth Nordic AS for noen helt fantastiske opplevelser i nå snart 12 år. Tror ikke livet der etter ville blitt det samme uten Roth.
I disse «bonustider» tillater jeg meg og gi deg et tilbud om og gi et bidrag til Sunnaasstiftelsen. Denne stiftelse gir midler/utstyr til Sunnaas HF, som igjen bidrar til blant annet å få nyskadde ut i arbeid igjen, etter rehabilitering. Med andre ord, en hjelp på veien videre. Vil du vite mer om dette, se www.sunnaasstiftelsen.no                                              

Jeg synes dette ville vært en fantastisk arv/bidrag etter meg. Jeg ønsker og bli husket for det jeg har gjort, det jeg står for, og den jeg er.
Grunnet naturlige omstendigheter, går jeg ut i full sykemelding per 1.01.2015 og slutter formelt 1.01.2016.

Jeg tenker vi sees!

Beste hilsen

Erik Lillebye, Roth Nordic AS

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår