- Takk til fagarbeiderne!

 
- Takk til fagarbeiderne!Illustrasjonsbilde
Verden over har man gjennomført en nær full "nedstengning" av samfunnet for å hindre spredningen av koronaviruset. Takket være essensielle fagarbeidere, som har gått på jobb hver dag, har hjulene likevel gått rundt.

– I land etter land som har måttet "stenge ned", har man likevel fått mat på bordet, rennende vann i kranen, datanettverk har fungert hjemme og på jobb, rørledninger har fungert, og så videre. Mange av disse tingene tar vi som en selvfølge, men de fungerer ikke uten at tusenvis av fagarbeidere går på jobb – hver eneste dag. Derfor vil vi si takk til alle verdens fagarbeidere, sier sekretariatsleder Elisabeth Lange i WorldSkills Norway.

Videoen under er en del av denne kampanjen, som varer fra midten av juni og frem til 15. juli – som er datoen for den internasjonale World Youth Skills Day. Det er WorldSkills International har tatt initiativet til en internasjonal kampanje for å takke fagarbeidere.

– Alle gode krefter som jobber for yrkesfag i Norge er invitert til å ta del i denne kampanjen for å takke fagarbeiderne. Dersom dere lager artikler, bilder og videoer, så bruk de to hashtag'ene #skillskeepmoving og #essentialworkers, for å knytte dere på denne internasjonale kampanjen, sier Elisabeth Lange.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår