Tar du utfordringen ?

 
Tar du utfordringen ?
Søknadsfrist: 30.01.2023
Sted: Drammen
Tittel: Salgsansvarlig Prosjekt

Salgsansvarlig Prosjekt

Vi søker deg som drives av å skape resultater. Hovedoppgaven er å øke salget og lønnsomheten av Duscholuxs produkter innen prosjektmarkedet primært i Østlandsområdet, sekundært i hele Norge. Du vil  arbeide tett sammen med vår salgs- og markedssjef.

Hovedarbeidsoppgaver
• Jevn og systematisk bearbeiding og innsalg mot nye, potensielle kunder, samt eksisterende kunder
• Service og relasjonsbygging ovenfor våre eksisterende kunder og partnere innen prosjektmarkedet
• Behandle anbuds- eller tilbudsforespørsler, gi tilbud og oppfølging av tilbud
• Salgsstøtte for spesialbestillinger, problemløsning, etc.
• Delta på messer, utstillinger og kundemøter, herunder forhandlinger
• Oppfølging av leveranser og markedsovervåking, herunder trender, konkurrenter og tekniske krav
• Gjennomføring av alle administrative oppgaver/rapporter (CRM)
• Andre arbeidsoppgaver ved behov, som i internasjonale prosjekter/arbeidsgrupper.

Høres dette spennende ut?
Vi ser konkret etter deg som har dokumentert salgserfaring, gjerne fra VVS eller BA-bransjen generelt. Det er positivt om du har salgserfaring fra prosjektmarkedet, men intet krav.  Du har gjerne en VVS-teknisk kompetanse eller har noe teknisk innsikt og interesse. Som person er du sosial, utadvendt og har talent for salg, markedsføring og kommunikasjon på tvers av bransjer, miljøer og nivåer. Du trives med høyt aktivitetsnivå og er god på å jobbe strukturert.  Vi tror du bor i Østlandsområdet og du kan ofte arbeide ut ifra ditt hjem. Personlige egenskaper vil bli tillagt stor vekt.

Vi kan tilby deg
En meget spennende og utviklende jobb i et selskap med ledende produkter hvor man får store muligheter til å påvirke selskapets videre utvikling i Norge. Også muligheter for internasjonal karriere.   Vi har konkurransedyktige betingelser, et godt og uformelt arbeidsmiljø, samt en trivelig kundemasse i en bransje i vekst og endring.  

For nærmere opplysninger om stillingen, kontakt vår rådgiver Aasmund Setsaas, Setsaas Rekruttering AS på tlf. 917 06 467 eller salgs- og markedssjef Tom Andre Christoffersen, Duscholux Norge AS på tlf. 901 25 615. Alle henvendelser behandles konfidensielt, om ønskelig også overfor oppdragsgiver. Vi imøteser din CV innen 30.1.23.  Vi er hverken opptatt av din alder eller ditt kjønn, men dine personlige egenskaper. Disse vil bli tillagt stor vekt!

Søk her!

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår