TECE lanserer betjeningsplater i nye metalliske farger

 
TECE lanserer betjeningsplater i nye metalliske fargerBildet: De nye betjeningsplatene matcher ulike innredningsstiler og gjør seg like bra i et industrielt innredet baderom som et klassisk
PRODUKTNYHET: Nå lanserer TECE fire nye trendige metalliske farger for betjeningsplatene TECEnow, TECEloop og TECEsolid.

Nå lanserer TECE noen av sine mest populære betjeningsplater i metalliske farger for den som søker en spennende kontrast og detalj på baderommet.  

Designklassikerne TECEnow og TECEloop finnes nå i de metalliske fargene nikkel, rød bronse, messing og grafitt. Betjeningsplatens glatte overflate og metalliske utseende utgjør et stilsikkert og personlig blikkfang til det moderne baderommet. 

– De nye betjeningsplatene matcher ulike innredningsstiler og gjør seg like bra i et industrielt innredet baderom som et klassisk. Dessuten reflekterer de lyset fint, noe som bidrar til en luftig atmosfære, sier Frode Øien, salgssjef hos TECE. 

TECE lanserer også betjeningsplatene TECEsolid i nye metalliske farger og strukturerte overflater. TECEsolid er en robust betjeningsplate som du ofte ser på hotell- og restaurant toaletter, men som også smelter fint inn på private baderom. De nye betjeningsplatene finnes med en linjestruktur i grafitt og nikkel, og samtidig i messing og bronse med diamantstruktur. Den reliefflignende strukturen gjør at overflatene kjennes behagelige å ta på, samtidig som de utrykker robustheten som TECEsolid er kjent for. 

De nye fargene komplementerer TECEsolids basisortiment i børstet og forkrommet rustfritt stål, matt hvit, blank hvit og matt sort. Samtlige betjeningsplater passer alle TECE sine innbyggingssisterner. De er lette å installere og bak fronten gjemmer det seg høykvalitets spyleteknikk.

De nye betjeningsplatene kan bestilles via utvalgte forhandlere og VVS-leverandører.

Om TECE Group

TECE Group er et konsern som ble grunnlagt i Tyskland i 1987. I dag inkluderes 27 europeiske datterselskaper og samarbeidspartnere i ytterligere 39 land. Virksomheten har fem fabrikker og er fokusert på innebygde sisterner, installasjonsvegger, gulvvarme, avløps- og tappevannssystemer for VVS-bransjen. Konsernet har totalt 1.700 medarbeidere og omsatte for 380 millioner euro i 2022. Hovedkontoret ligger i Emsdetten, Tyskland. TECE har hatt kontorer i Norge siden 2010. www.tece.no

 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår