TECE lanserer håndlagd betjeningsplate i industrielt design

 
TECE lanserer håndlagd betjeningsplate i industrielt designBildet: TECEsquare med et industrielt design, hvor hver betjeningsplate er unik. Foto: TECE
PRODUKTNYHET: Betjeningsplaten TECEsquare er en favoritt blant arkitekter og forbrukere som vil skape et moderne og personlig baderom. Nå suppleres serien med en industriell variant i rustet stål, hvor hver betjeningsplate bearbeides for hånd.

Den matte overflaten og det rustne utseendet til nye TECEsquare gjenspeiler den siste trenden innen baderomsdesign. Den manuelle overflatebehandlingen skaper en betjeningsplate med et individuelt utseende, og etterbehandlingen gjør den rustpigmenterte overflaten slitesterk og lett å rengjøre.

- For de som leter etter noe utenom det vanlige så lager vi hver TECEsquare i rustet stål for hånd, med en unik og holdbar finish. Hvert produkt er unikt, sier administrerende direktør Thomas Lehner jr. hos det velkjente tyske Lackiererei Lehmer, selskapet som ferdigstiller betjeningsplatene. 

I tillegg til den nye betjeningsplaten i rustet stål, lanseres også en variant i nikkel med børstet struktur, som beskytter mot fingeravtrykk gjennom TECE sin spesielle finish.

Det presenteres ytteligere fire nye varianter med satengmatte overflater i fargene hvit, sort, signalgrå og sandbeige. Fargen brennes bak glass, noe som skaper en imponerende optisk dybdeeffekt, vakker lysbrytning og et lett, gjennomsiktig utseende. Glassflatene i frostet hvitt og frostet sort vil også snart være tilgjengelig i TECEdrainline kolleksjonen, slik at det er mulig å matche betjeningsplaten med dusjrennen.

Bildet: TECEsquare med en satengmatt overflate i fargen signalgrå. Foto: TECE

De nye betjeningsplatene skiller seg ut med sin høye kvalitet, luksuriøse følelse og flate design. Betjeningsplatene passer sammen med TECE innbyggingssisterne, de er enkle å installere og bak fronten skjuler det seg en spyleteknologi av høy kvalitet.

Nye TECEsquare kommer på markedet fra midten av mai og kan bestilles via utvalgte forhandlere eller VVS- leverandører. 

Pris: 3500 - 7200 NOK inkl moms. 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår