TECE lanserer lav innbyggingssisterne

 
TECE lanserer lav innbyggingssisterneBildet: TECEprofil 750 mm er en enda lavere variant av TECEprofil innbyggingssisterner som allerede finnes i høydene 1120mm, 980mm og 820mm.
TECE følger trenden og lanserer en ny lav innbyggingssisterne. Den passer i mindre baderom, og gjør det mulig å ha en benkeplate – hele veien fra toalettet til et ovenpåliggende servant.

En benkeplate med ovenpåliggende servant er noe vi ofte ser på hoteller og restauranter. Nå har denne trenden også̊ kommet til vanlige baderom. 

- Vår nye lave innbyggingssisterne gir ikke bare nye designmuligheter for de som vil ha ovenpåliggende servant og innbyggingssisterne i samme høyde, den er også̊ ideell for små̊ bad, eller bad med skråtak eller takløft, sier Jörg Bikker, produktsjef i TECE Norge. 

Den nye sisternen på kun 750 mm er en enda lavere variant av TECEprofil innbyggingssisterner som allerede finnes i høydene 1120mm, 980mm og 820mm. Takket være den mer kompakte utløpsventilen og den lavere vanntanken lanserer vi en betydelig lavere modell, med kun 750 mm installasjonshøyde. 

 TECEprofil innbyggingssisterne med 750 mm byggehøyde har de samme smarte produktegenskapene som de høyere variantene. Installasjonstunnelen kan enkelt skjæres til ønsket dybde med en såkalt zip-funksjon, og det nye easy fit-systemet gjør det mulig å raskt montere betjeningsplaten. Vanntanken rommer åtte liter og har en lydløs påfylling av vann. I tillegg kan spyletrykket justeres for å hindre sprut.

TECEprofil 750 mm passer vegghengte toalettskåler fra alle velkjente produsenter. Innbyggingssisternen kan kombineres med TECE sitt brede sortiment av manuelle og elektroniske betjeningsplater i ulike materialer og farger. Foto: TECE

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår