TECE lanserer ny, smart betjeningsplate

 
TECE lanserer ny, smart betjeningsplateBildet: Den nye betjeningsplaten TECEsolid bidrar til mer hygieniske offentlige toaletter. Foto: TECE
Det kan være så som så med hygienen på offentlige toaletter. Nå lanserer TECE en ny, smart betjeningsplate, med teknologi hentet fra kameraindustrien, for å bedre hygienen.

TECEsolid IR lanseres nå i desember og er utviklet for å bedre hygienen, fremfor alt på offentlige toaletter. Brukeren trenger ikke å berøre betjeningsplaten, som er sensorstyrt og kun krever en håndbevegelse for å aktiveres.

- Vi har brukt kamerateknologi, der en sensor registrerer bevegelse to cm foran spyleknappen, men ikke aktiveres av andre bevegelser i rommet, sier produktsjef Geir Høivik Skjelseth, i en pressemelding

TECEsolid IR kan dessuten programmeres til å spyle automatisk hvis en person forlater toalettet og har glemt å spyle ned etter seg. Den kan også programmeres til hygienespylinger til faste tider i løpet av døgnet.

- Hygienespylingen gjør at vann aldri risikerer å bli stående over lengre tid, noe som kan gi grobunn for mikroorganismer, forteller Geir Høivik Skjelseth.

Alle funksjoner programmeres via bluetooth med en app – TECEsmartcontrol. Her kan man også stille inn om toalettet skal ha enkelt  eller dobbeltspyling og hvor raskt betjeningsplaten skal tennes når brukeren kommer inn i rommet.

TECEsolid IR har en ekstrabeskyttelse i rustfritt stål, noe som gjør den ekstra robust mot slitasje og riper. Den leveres i blank eller matt hvit, samt i polert og børstet rustfritt stål, med et belegg som beskytter mot fingeravtrykk. Betjeningsplaten bygger bare 6 mm, og den pene designen gir en moderne følelse også på offentlige toaletter. Betjeningsplaten kan installeres med skjulte skruer, slik at den er vanskelig å stjele.

TECEsolid IR passer for alle WC-rammer fra TECE og leveres i to versjoner, en med batteri og en med nettdrift, der nettdrift-utgaven har et ekstra 9-voltsbatteri for nøddrift ved eventuelle strømbrudd.  Betjeningsplaten er enkel å montere. Det eneste som er nødvendig, er en transformator for omforming til 12 volt – all annen teknologi, hurtigkoblinger og kabler følger med betjeningsplaten. 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår