TECE lanserer TECEsolid

 
TECE lanserer TECEsolidBildet: Betjeningsplaten i børstet rustfritt stål er også tilgjengelig med et belegg som forhindrer fingeravtrykk.
Nyheten TECEsolid er en betjeningsplate som kombinerer design med robust konstruksjon.

- Betjeningsplaten har dobbel spylefunksjon for redusert vannforbruk, og konstruksjonen er solid. Derav navnet TECEsolid, skriver TECE i en pressemelding.

- Den er tilpasset offentlige miljøer med strenge krav til hygiene og holdbarhet. Betjeningsplaten er fremstilt i høykvalitets rustfritt stål og måler 220x150 mm. Platen er 6 cm dyp og har avrundede kanter for et mykere uttrykk. TECEsolid er laget av en kraftig metallplate som gjør den ekstra slitesterk. Platen festes med skjulte skruer for å forhindre tyveri. Under knappene sitter det gummiputer som fungerer støydempende og knappene blir mykere å trykke på.

- Platen er tilgjengelig i utførelsene børstet rustfritt stål, krom og matt eller blank hvit. Betjeningsplaten i børstet rustfritt stål er også tilgjengelig med et belegg som forhindrer fingeravtrykk.

- TECEsolid har dobbel spylefunksjon, med en knapp for liten-, og en knapp for stor spyling. Ved behov for service eller vedlikehold er det enkelt å få tilgang til sisternen og spylefunksjonen bak betjeningsplaten. Den er kompatibel med alle TECE innbygningssisterner, i tillegg til urinaler med manuell eller berøringsfri betjening. Urinalbetjeningsplaten med IR-sensor heter TECEfilo-solid, heter det avslutningsvis i pressemeldingen fra TECE.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Aktuelle prosjekter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Kurs og Seminarer

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

Nyttekjøretøy

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår